Jun 7, 2011

Mortis-trilogia huvittavilla tekstitetyillä kuvakaappauksilla. (Pitkä. Hyvin pitkä.)

"Balance is found in the one who faces his guilt." ep. 3.15
"He who surrenders hope, surrenders life." 3.16
"He who seeks to control fate shall never find peace." 3.17
Ykkösjakso, Anakinin haaste.
Tämä postaus on niin pitkä, että mä jätän siitä tänne etusivulle yhden nätin kuvan ja vähäsen tekstiä.
Tämä postaus siis esittelee Mortis-trilogian, joka esitettiin  14-28.5.2011. Amerikoissa jaksot esitettiin 28.1.-11.2.2011 ja ne kattavat jaksot 3.15-17. Trilogiasta löytyy jos jonkinlaista outoutta ja Mindscrewta, etenkin viimeisestä jaksosta. Lue eteenpäin ja ota selvää ;D
Varoitus: erittäin spoilerinen, Star Warsia tunteva teksti, jossa on myös tyhmiä inside-vitsejä, joista jotkin saattavat hipoa K-18 ikärajaa kirjoittajan kuudentoista vuoden iästä huolimatta. Myös Gratuitous English saa paljon puheenvuoroja, usein TVTropesin suulla. Tällä kertaa kuitenkin ei kirjoitusvirheitä!


Testikuvankaappaus, löytyy myös sarjan sisältä.
Toisin sanoen: Mä olen nero. Aattelin että en jaksa eka kattoo jaksoja boksilta ja sitten ottaa kuvia koneella. Eli hoidin ne samalla kertaa. Suomitekstit on tärkeet tarkan ymmärtämisen kannalta. Joten mitä mä teen? Tietenkin: otan digiboksin käyttöohjeet ja katon että voiko sen yhdistää tietokoneeseen. No voi. Mä otan kaapelin ja kytken koneen tietokoneeseen. Mitään ei tapahdu, joten mä meen nettiin etsimän ratkaisua. Ja kas kummaa, ratkaisu on yhden topan selaamisen päässä! Täytyy kiittää niitä tyyppejä asiantuntevasta kirjoituksesta. Digiboksin maahantuojat sivut muuten ei toiminu eli en sieltä voinut etsiä ratkaisua.
Sitten, mä siirrän ne jaksot koneelle, no problem. MUTTA, ne ei ookaan MediaPlayer-yhteensopivia, enkä saa niitä convertattua niin, että ääni säilyy. Noh, mulla on jo aikasemmin ladattu VLCPlayer, joka pyörittää käytännössä mitä tahansa. Joten sen kanssa hieman mietin miten teen. Sitten löysin miten sen saa isolle näytölle ja siinähän mulla oli kaikki valmiina! Kuvankaappausohjelman olin ladannut jo aikoja sitten, kun tein slideshowta tietokonetta varten yhdestä FMAn jaksosta. (Brotherhood, ep. 41, jos kiinnostaa) Sillä samalla otin aiemmista kuvankaappaukset netin stream-videoista. Ei yhtä hyvä laatu, ja ei yhtä paljon aikaa, kun Megavideossa on 72 minuutin raja, mutta toimii. Ja siis näin ei tarvitse rampata kuvankäsittelyohjelmassa tallentamassa niitä kuvia, vaan ohjelma itse tallentaa kuvat määrättyy kansioon. Paha vaan, että tällä kertaa unohdin laittaa tallennusmuodoksi .png:n, joten kuvat on vain kelvollista .jpg-laatua. Png rulaa, kaikkialla.

Varoitan muuten vielä tässä kohtaa, että välistä löytyy mun ihmeellisiä kommenteja musiikista mitä oon kuunnellu samalla kun oon tätä kirjottanu. Erityisen huomioitavaa kakkosjakson lopusta eteenpäin.

Täysin tarpeeton kuva Ahsokan vartalosta.
Okei, tekniikka sikseen ja asiaan. HALLELUJA, BEIBE! Tätä saagaa on odotettu. Mä en ollu nähny yh-tä-kään noista etukäteen, ja kyllä kannatti olla katsomatta. Sen verran CMoA:ta oli matkan varrella. Demostroin kuvien kera. Niitä muuten on koko trilogiasta otettu 369. N. 123 per jakso, tosin vikasta taitaa olla eniten, kun ekasta on 88 ja tokasta 136... Hmm, lasketaas: 369-136=233-88... *laskin* = 145. Jep, vikasta on eniten.

Tekniikka sikseen, mä sanoin! Jestas, aivot ei vaan opi :D Mutta joo, trilogian juoni kutistettuna:
Anakin, Obi-Wan ja Ahsoka joutuu outoon maailmaan, joka on täysin tuntematon niille. Mahdollisesti Ulkokehällä. Planeettaa asuttaa tasan kolme henkilöä: Isä, Poika ja Tytär, jotka edustavat Voiman eri puolia. Poika on pimeä puoli, Tytär valoisa. Isä pitää Voimaa tasapainossa estämällä sisaruksia tappamasta toisiaan. Isä vanhenee ja haluaa Anakinin jäävän vartioimaan tasapainoa siinä tapauksessa, jos tämä on Valittu. Canonhan sanoo että se on, mutta Isä ei, eikä - yllättävää kyllä - Anakinkaan, tiedä tätä. Isä asettaa Anakinin kokeeseen, jonka se läpäisee, todistaen olevansa Valittu(The Chosen One). Anakin ei kuitenkaan halua jäädä. Tähän päättyy ensimmäinen jakso.

Obi-Wan ja ilmiselvä LotR-Shout-Out.
Poika ei ole tyytyväinen, vaan yrittää paeta planeetalta Ahsokaa hyväksikäyttäen. Hän sieppaa tämän jedien sukkulasta, ja Anakin lentää perään. Ahsoka vangitaan ja Poika altistaa tämän pimeälle puolelle. Anakin lähtee suoraan Pojan luokse, Obi-Wan viisaampana lähtee Isän luokse. Anakin löytää kääntyneen Ahsokan ja Ahsoka haastaa tämän taisteluun väittäen että jos Anakin ei Ahsokaa tapa, niin Poika tekee sen. Anakin tuskin uskoo. Obi-Wan saapuu paikalle Tyttären kanssa ja Ahsoka taistelee molempia jedejä vastaan. Obi-Wanilla on Tyttären antama miekka, jolla Pojan voisi tappaa. Ahsoka sieppaa miekan ja antaa sen Pojalle. Isä ilmestyy paikalle ja yrittää selvittää sisarusten tappelua. Poika yrittää iskeä miekalla Isää, mutta Tytär hyppää väliin ja kuolee isänsä puolensa. Poika ottaa hatkat, 'What have I done?'-tyylisesti. Ahsoka, jonka Poika 'tyhjensi', vaikuttaa kuolleelta, mutta Isän avulla Anakin siirtää Tyttären viimeiset elinvoimat Ahsokaan. Toinen jakso päättyy.

Anakin kolmannessa jaksossa ennen taistelua Pojan kanssa.
Jedit tekevät lähtöä, mutta Anakin vierailee Isän luona. Tämä kehottaa Anakinia mietiskelemään lähistöllä. Qui-Gonin haamu ilmestyy Anakinille ja kertoo lähellä sijaitsevasta pimeän puolen luolasta, jossa Poika majailee. Anakin lähtee sinne, mutta voittamisen sijaan häviääkin Pojalle omassa pelissään. Poika näet näyttää Anakinille mitä tämä tulee tekemään. Anakin ei tajua että itse kääntyisi silloin pimeälle puolelle, vaan on täysin Pojan taivuteltavissa, sillä tämä lupaa tuhoavansa Anakinin näkemän Keisarin. Obi-Wan on tällä välin lähtenyt Anakinin perään, ja löytää tämän luolasta, Pojan mielenlumeen tmv. alla. Anakin lähtee sukkulalle, jossa Ahsoka on yhä tekemässä korjaustöitä. Obi-Wan varoittaa tätä, ja Ahsoka estää sukkulan lähdön planeetalta ja estää Anakinin lähdön peräänsä. Poika tulee sukkulalle ja kuulee ettei Anakin saa hankittua kuljetusta planeetan ulkopuolelle. Poika lähtee ja Isä saapuu. Isä pyyhkii Anakinin muistin ja vie hänen luostariinsa. Ahsoka ja Obi-Wan ilmestyy sinne myös, ja Pojan saapuessa kaikki ovat käytännössä valmiita iskemään. Pojalla on miekka, jonka Isä hautasi Tyttären mukana, mutta Isä riistää sen takaisin itselleen - vain tehdäkseen itsemurhan. Pojan rääkyessä turhaa kohtaloa Isä ottaa hänet karhunhalaukseen ja Anakin tappaa molemmat valomiekallaan. Voiman poistuessa planeetta hajoaa palasiksi.
Arvaas mitä!? Se olikin kaikki vain unta! Anakin, Obi-Wan ja Ahsoka ovat yhä sukkulassa matkalla jediristeilijälle, jonne he olivat ensimmäisen jakson alussa menossa.

Kakkosjakso, angstaava Anakin. (Ei oikeesti.)
Jep, tuo oli juoni lyhyesti. Mutta näihin kolmeen jaksoon piiloutuu toinenkin salaisuus. Ne nimittäin kertovat koko Star Warsin idean tunnissa, ja Lampshadingia on aika usein. Ei tosin hahmojen toimesta, mutta muuten se on aika ilmiselvää. Esim. tämä kuva tuossa vasemmalla on aika Mustafarmainen. Ja tietenkin Anakin lähtee sinne yksin, Ahsokan perään. Tosin tuossa on kyseessä sen sukkulan laskeutumispaikka, ja maa hieman ruhjoutui siinä kohtaa, joten laavalta näyttävä on pelkkää jäähtyvää metallia.
Takaisin asiaan. Ensimmäinen jakso esittää Valitun etsintää, toinen Voiman valoisan puolen kaatumisen ja pimeän voiton, ja kolmas palauttaa kaiken normaalitilaan. Eli elokuvina: ennen ep. I:tä, ep. I-III, ep. IV-VI ja eteenpäin.Aika hyvin kutistettu, eikö olekin?

Selvä, nyt mennään hyviin juttuihin. Varokaa, tästä tulee pitkä juttu. Jakso kerrallaan, muttei aikajärjestyksessä niiden sisällä. Plus, en saanu kolmosjaksosta paria hyvää mitä oisin toivonu. En jaksa enää mennä ottamaan niitä. Siitä puheenollen, tää koko trilogia oli aikamoista ficfuelia ja aivokarkkia. Sanoin itselleni muuten ekan jakson olevan animoijien... ÄH EN MÄ KEHTAA SANOA SITÄ SANAA ÄÄNEEN! Kuitenkin, ekassa jaksossa animoijilla oli hauskaa, tokassa juonen tekijöillä. Ja sillä joka animoi Ahsokaa. Kohta näette. Ja kolmannessa animoijilla oli taas hauskaa. Esimerkkejä tulee. Jos nyt pääsisi asiaan...

Wtf?
Jos tuolle kuvalle ei hajoa niin ei sitten millekään. Kävi tuuri kun läpsäytin Print Screeniä tuossa kohtaa. Jaa että mikä tuosta kuvasta tekee hauskan? Noh, katsokaa nyt Anakinin ilmettä. Ihan oikeasti. Sillä on sellainen 'wtf'-ilme. Ja jotenkin toi on vähän... epämääräinen ilme muutenkin, ihan niinkuin siellä olis jotain meneillään, jos kässäätte mitä tarkotan. Anakin on oikeesti aika hyvä tekemään ihmeellisiä ilmeitä. Ja sanomaan tyhmiä asioita. Tai tekemään. Niitä löytyy.

Ei juoda ratissa!
Jos taas tuosta ei kässää, niin on vähän palikka. Enkuks Anakin sanoo "I think I blacked out." Okei, ei siinä vielä mitään. Mutta, jokin tässä on vaan niin huvittavaa. Ehkä se on Anakinin ilme, tai se että se hieroo niskaansa, tai sitten se on tuo Obi-Wanin juopunut ilme. Sillä on muuten taipumusta sen vetämiseen, etenkin kakkoskauden kolmannessa jaksossa: jos pausettaa hyvässä kohtaa, niin näkee humalaisen Obi-Wanin, joka nojaa Anakinin olkapäähän. Mikä huvittavampaa, Mace Windu on siinä vieressä.

Hyvä huomio, Obi-Wan.
Okei, tällä kuvalla ei ole niinkään huvittavuusmerkitystä, mutta siitä näkee, miten eri mittaisia Anakin ja Obi-Wan on. Ja Obi-Wanin vaatteissa on hyvin tehty tekstuuri, näyttää ihan oikealta kudotulta kankaalta. Tosta kuvasta sitä ei erota, mut Anakinin vaatteet näyttää nahalta, niinkuin kuuluukin. Ahsokan vaatteet näyttää joltain paksulta nahalta sen tekstuurin takia, mutta mä uskoisin että se on enemmänkin jotain neulottua kangasta, ehkä villaa. Jos noiden galaksissa on villaa.

Kauniita unia, Anakin...
Hurhurhur, Isällä on kallis maku. Löisin vaikka vetoa että noi lakanat on silkkiä tai vastaavaa(egyptiläistä kampapuuvillaa). Toi valaistus ja se, että se rypistyy noin helposti paljastaa materiaalin aika hyvin. Kun näin tän jakson, melkein ihan oikeasti huomautin ääneen  noista lakanoista.
Toi Anakinin uni/näky/whatever on muuten ihan karsee. Miten Poika uskalsi pelleillä Anakinin kanssa siten? Anakin on muutenkin koko ajan hermoromahduksen partaalla, ei tarvitse ajaa sitä sinne yhtään enempää. Mulla muuten oli ficinpoikanen joka käsitteli Anakinin hermoromahdusta, mihinköhän se tiedosto on menny...

Mä en halua tietää mitä sä ajattelet, Ahsoka.
Nää asiayhteydestä irrotetut kuvat on aika huvittavia. Oikeasti Ahsoka kuiskaa tossa jotain Anakinille, muttä tää kuva näyttää musta vähän epäilyttävältä. En mä tiiä mikä siitä tekee tollasen kökön näköisen. On muuten vika kuva ekasta jaksosta. Jah, kerran en aikaisemmista jaksoista kuvia paljoakaan oteskellut, niin mainittakoon tässä että Ahsokan uudet vaatteet on ihanat. Paitsi se selkä. Ei uskois sen perusteella että Ahsoka on vaan 15.

Raasu, kun unia jatkuvasti kiusataan.
Okei, nyt alkaa nää hyvät kuvat. Ja jos jaksosta löytyy paljon mun mielestä hyviä kuvia, niin voi olla varma, että jakso on jonkinasteista ficcifuelia. Oon tosissani. Itse kuvasta: Awww :3 Nukkuva Anakin. Näitä nukkumispätkiä mäkee niin harvoin että niitä on aina pakko arvostaa. Sekin muuten, että Anakin nukkuu, laittaa tän heti edellisen jakson perään, sillä sen koitoksen jälkeen Anakin mahtoi olla hiukkasen väsyny. Ei Voimankaan käyttäminen helppoa ole.
Ja eikö avaruudessa ole peittoja? Just edellisessä jaksossa oli. Ja Clone Warsissa muuten ei oo näkyny yhtään kunnon sänkyä.

D'awww
Skippaan sen unikohtauksen kun siinä on liikaa häröilyä että sen saisi selitettyä niin että ulkopuolisetkin käsittäis. Ja riittää näitä häröilyjä sen unen jälkeenkin :D Kuten tässä kuvassa. Ficfuel alkaa ja lujaa. Anakin heräs aika hätkähtäen, ja Ahsoka tietty kysyy et onks Anakin kunnossa. Jos Obi-Wan ei olis aluksessa niin tiedä sitten mihin toi menis :P No ei. Mut mun mielestä noilla kahdella on jotain syvempää meneillään kuin pelkkä oppilas-mestari-suhde.

Tiedä sitten mitä noi tekee kahdestaan...
Häröilyä, osa 2. Anakinin ilme on hyvin... jännä ja noi lärpäkkeet sen puvussa on valahtanu tollee oudosti sivulle. Mhh... Joo, ehken jatka tästä enempää, että pysyy materiaali sopivana alle 13-vuotiaille :D
Ahsokankin silmät on oudosti, niissä ei näy tässä kohtaa pupilleja :D Vähän kertoo jaksosta jotain.
Hmm, jos nyt siirryttäis kuitenkin itse juoneen ja sitä paremmin selittäviin kuviin.

Obi-Wan ei koskaan usko mitä sille sanotaan :D

Anakinin ilme on aika aww, siis siinä mielessä että se todistaa että se ei oo yhden ilmeen naama. Obi-Wan taas feilas taas, kun sillä on silmät kiinni. :D Ja sillä on taas toi sen vakio myrtsi ilme. Valaistus on muuten ihmeen hyvä tässä kuvassa. Näkee kyllä että tekniikka ym. on parantunu ykköskaudesta.
(Lähti tässä kohtaa soimaan Anakin's Betrayal ep. III:n soundtrackiltä :3 D'awwg) Sopii muuten musiikki helkkarin hyvin tähän kuvaan. Ja musiikista puheenollen, koko Mortis-trilogian musiikki on Awesomia, ja muistuttaa hyvin paljon ep. III:n musiikkia. Voi että kun noi löytäis jostain ladattaviks. Siis sarjan puolen musiikit, TCW-elokuvassa ei ollu niinkään hyviä kappaleita.

Captain Obvious
Jestas, Anakin. Ilmees feilaa ja kunnolla. Nyt mä toivon että oisin ottanu se kuvan jostain vähän eri kohdasta, että toi teksti olis tossa, mutta jätkän ilme ois parempi. Anakin näyttää tossa jotenki vampyyriltä o_o Ja jos Anakin näyttää vampyyriltä, niin juttu on paha. Onneks auringonvalo on kaukana :D
Okei, huonot vitsit sikseen. Pointti tässä oli se mitä Anakin sanoo. "It was a gaint tower. OfcourseIsawit!" Hyvä huomio. Erittäin hyvä huomio, huomioonottaen sun keskittymiskykys.

Juu toki, kun kerran se on Anakin.
Ottakaa isoks tai ette välttämättä huomaa mistä on kyse. Seuraava kuva ois näyttäny paremmin, mut olin pikkasen liian hidas enkä saanu sitä hyvää kohtaa talteen, joten se kuva on ainoastaan semihauska verrattuna siihen jos oisin saanu koko jutun talteen.
Koitin oikeastaan mennä uusiks ottamaan sen kuvan, mutta sain vaan entistä sumeamman kuvan D:
Okei, pointti nyt siinä, että... OBI-WANIN KÄSI ON ANAKININ HARTIALLA. Päätelmä : HoYay.
Lisäks noitten äänensävyt ei auta asiaa yhtääkään. Ääninäyttelijät kuitenkin näkee ton animaation mitä ne tekee, joten noiden ääninäyttelijät varmaan heitti Slashfaneille vähän jotain. Tosin, onhan niitten pakko aina kun Ahsoka ei oo ruudussa. Hmm, olisko siinä syy Ahsokavihaan? Kaikki shippaa Anakin/Obi-Wania, ja pH ja Ahsoka on vaan tiellä? Niin on muuten myös Satine. Ja Anakinia ja Obi-Waniahan shipataan myös Rexin ja Codyn kanssa, puhumattakaan klooneista keskenään...

Juupaseipäs.
Okei, jos tässä Obi-Wanin käsi olis vielä Anakinin hartialla, niin kukaan teistä tuskin pysyis enää pokkana. Se on niin homon näköstä kun noi kaks on yhtään sillee. Itse asiassa, näyttää toi kuva ilmankin sitä kättä olkapäällä vähän homolta. Johtunee tosta tekstistä.
Ja jos joku nyt miettii että shippaanko MÄ Anakinia ja Obi-Wania, niin mä sanon siihen että kyllä. Tosin mä shippaan kaikkia muitakin pareja mitä löydän. Tavallaan shippaan, kun en tiedä että miten kovasti sitä pitää fanittaa että menee shippaukseksi. Ja lisäks, mä en ikinä shippaa ketään siinä mielessä että ne olis sänkykavereita. Njäy, siihen mä en pysty. Mä sanon omia shippaamisiani fluffshipeiksi, kun en osaa mitään vakavaa niistä ajatella. Täytyy tosin myöntää että olen sortunut lukemaan useitakin K18-ficcejä FF.netissä, mutta en oo varma oliko yksikään A/O, mutta Han/Lukea kylläkin. Taitaa olla sen syytä ettei TCW silloin vielä ollut alkanut ja etsin sillä hetkellä Lukeficcejä, tosin... vähän eri tarkoituksella kuin homoilu.

Eye open and out.
Njömm, vois vähitellen palata asiaan. Tää on taas näitä puoliks epäonnistuneita shotteja, nimittäin tässä kohtaa Ahsokan silmät muuttu keltasiks. Keltaset silmät on aina varma Sithin merkki. Pitäkää mielessä kolmosjaksossa.
Mutta sitä mä en tiedä miks Ahsokan iho näyttää tolta. Ehkä dramaattisen efektin vuoksi? Ehkäpä, mutta ottaa huomioon, että Poika puri Ahsokaa, joten toi saattaa olla verisuonien värjäytymistä siitä myrkystä... Joka on tehty dramaattisen efektin vuoksi.

Kukkateemathan kuvaa kaikkea.
Tällä kuvalla ei periaatteessä ole mitään juonellista merkitystä, mutta onnistuin nappaamaan hyvän kuvan, niin näytän. Mä nään yritin saada kuvaa tosta sinisestä kuviosta, mutta kohtaus siirtykin siinä samalla seuraavaan. Tulos näyttää tältä.
(Ghh, nyt mun pitää keksiä tähän väliin kaikkea hölötystä ettei toi bugaa kun julkasen tän blogimerkinnän. Vitsit.)
Njömm, jänniä kasveja taustalla, eikö ookin :D Niistähän Obi-Wan mainittikin ihan ekassa jaksossa jo, eli kun pimenee, niin tulee talvi, ja toisinpäin.

Ja taas näkyy verisuonia. Kumma kun ne ei poksahda.
Nonni, nyt päästään asiaan. Obi-Wanilla on miekka jolla kukistaa Poika, ja Anakin on löytänyt Ahsokan. Mutta mitä?! Ahsoka ei haluakaan lähteä!
Antaa Anakinin olla WTF? ja keskitytään me itse kuvaan :D Kuten sanoin, keltaset silmät on Sithin tunnusmerkki. Ja myös hyvä tehokeino, kun kaikkien silmät tuntuu olevan sinisiä normaalisti, niin keltainen kyllä erottuu. Dramaattinen sinivihreä valaistus vaan korostaa mistä on kyse.
Jaaha, mulla alkaa taas jutut loppua kesken kuvan... Mutta en mä enää tässä kohtaa viitti keskeyttää kun oon jo saanu 8 kuvaa putkeen tähän hyvinkin sujuvasti.

Älä usko sitä, Ahsoka. Älä sinäkään, Anakin.
Ottakaa taas kuva isoks jos ei erotu. Toi Ahsokan asento. Animoijilla on taas jännää meneillään, kun eihän Ahsoka yleensä tollee 'ujostele'. Ja älkää muuta väittäkö, mä tunnistan ton asennon. Keltaset avoimet silmät vaan korostaa sitä tältä etäisyydeltä.
Ja aika voimakasta myrkkyä Poika tunki Ahsokaan, kun se näin offia höpöttää.  Yleensä Ahsoka muuten on järkevämpi kuin Anakin.
Ja kun tuossa pari kuvaa takaperin sanoin että Anakin on ilmeetön jätkä, niin Ahsokalla vasta ilmeitä riittää. Ihan selkeesti enemmän jaksaa väännellä tyttöjen naamoja ku jätkien.

ET MENE NYT DELAAMAAN!!!
Mitäs tässä välissä... Anakin ja Obi-Wan vs. Ahsoka, Pojan ja Tyttären taistelu, Isä saapuu, Poika haluaa tappaa sen, Ahsoka ryöstää Obi-Wanilta sen miekan millä Poika piti kukistaa, antaa sen Pojalle ja Poika kiittää näin. Tuupertamalla Ahsokan maahan. Anakinin reaktio ei ole mitenkään ennalta-arvaamaton, ottaen huomioon että Ahsoka on ollu sen opetuksessa jo vuoden. Ja Anakinillahan on aina ollu ongelmia sen läheisriippuvaisuuden kanssa tmv.

Kyllä me kässätään, Anakin.
Jaa mikä pokka? Ei olla kuultukaan...
Jep, tän kuvan nähdessään ei voi olla muuta kuin nauramatta. Anakin feilaa taas ilmeensä kanssa. Siis niin läppä ilme ettei mitää rajaa.
Okei, jos sen suu ei ois noin tönkösti niin toi ei välttämättä olis niin huvittava kohta. Kun ei sen oikeastaan oo tarkotuskaan olla. Yrittääkö tekijät tarkoituksella saada meiät olemaan tykkäämättä Ahsokasta? Kun mun lempihahmoja Ahsoka on ollu alusta lähtien. Minkäs mä sille voin että se on käytännössä mun ikänen?

Löytyykö pulssia?
Aika kuolleelta näyttää, eikö? Noi keltaset silmämunat ilman pupilleja on pelottavat. Tosin... En mä tiedä, musta ne toimii tossa kohtaa. Luo sellasen tosi karseen tunnelman, mikä tosiaan saa Ahsokan näyttämään kuolleelta. Eipä taida tossa kohtaa hengittääkään...
Tässä kohtaahan Tytär on jo kuollut, kun esti Poikaa tappamasta Isää, ja Poika otti hatkat ison "Whyy?!" -huudon saattelemana, joten eipä siitä tyypistä enää ole huolta. Ei ainakaan ennen ens jaksoa.

Hehkuvat silmunat, onpas jännää.
WTF kuuluu tähän kuvaan. Ihan oikeasti. Ei tuollainen elinvoimien siirtäminen aiheuta valaistumisia tai mitään muutakaan, ainoastaan hemmetinmoista väsymystä. Hmm... Anakin siis kärsii aika lailla tän trilogian aikana.
Hei, näkyykö tässä kuvassa Anakinin hampaat? Olis varmaan eka kerta TCW:ssä kun ne näkyy, ellen ihan väärin muista. Hampaista puheenollen, onko Ahsokalla miten ihmismainen purukalusto? Kun togrutoidenhan sanotaan olevan metsästäjäkansaa, niin sillähän voi olla vielä petomaisen terävät hampaat... Hmm, haluan todisteita.
Pöh, eipä mitenkään ihmeelliset ole. Jakson alusta mulla on pari kuva missä ne näkyy, ja ihan ihmismäisen tasaisia näyttää olevan. Olis edes jotain erikoista Ahsokaan laittanu!

Älä itke. Anakin-raasu.
Mähän sanoin että toi elinvoimien siirtäminen/välittäminen on raskasta! Tosin Anakin näyttää tässä vähän siltä niiku sille ois sanottu että Ahsoka delas kuitenkin :D
Okei, ei ollu naurun asia. Huomaatteko muuten miten Tytär ei enää hehku sitä valoa? Jep, Pimeä puolihan juuri voitti. Hei, hetkonen... oisko tässä nyt hyvä vertauskuva Anakiniin... Mun mielestä on, mutta en saa sitä päähäni. Mutta kun ajattelee että tää kohta vastaa ep. III:n loppua, niin Ahsoka kuvastaa selvästi Lukea ja Leiaa (kerta se sai just Valoisan puolen viimeiset elinvoimat), jaa.. oisko Anakin ihan ittensä? Tiedä siitä sitten. Voi ollakin, kun sehän sen tavallaan välitti, kun Leia ja Luke on sen lapsia. Joo, nyt lopetan ihmeellisen höpötyksen ja jatkan asiaa.

Parempi sävy tossa ihossa, ainakin.
Noin, nyt Ahsoka näyttää huomattavasti paremmalta. Silmämunat on yhä väärinpäin, mutta se tuhkansävy on poissa ja verisuonet ei enää pullota. Näyttää varsin levolliselta puolikuolleeksi. Onneks ei sentää oo epäkuollut... Vaikka tavallaan sekin osittain täsmää kun Ahsokahan periaattessa herätettiin henkiin.
Näin tästä kuvasta muuten tuli mieleen, että onko Ahsokalla Botox-huulet? Kun noi näyttään niin... isoilta.

Silmät on taas siniset!

Skippasin sen kuvan missä Anakin halaa Ashokaa sen jälkeen kun se heräs, koska mulla ei oo siihen muuta sanomista kuin aww, mutta pitäisi vetäistä jotain koko kuvan kokoista :D
(Tolla kuvalla on nyt joku ongelma kun se lagaa koko ajan D<)
Ahsokan ilme on ihan paras. Ihan niiku se olis just heränny syvästä unesta, mitä se varmaan oikeastaan tekikin, koska se ei muista että se käänty väliaikasesti pimeelle puolelle.

Tii-tii-tii-tiititii-tiititii
Pöh. Tästä välistä ei oo hyviä kuvia vaikka hyviä pätkiä riittäis... -.-
Kuitenkin, tässä ollaan jo kolmannessa jaksossa, ja Anakin on Pimeän puolen luolassa... joka näyttää Mustafarilta. Voi että mä toivon että nyt lähtis soimaan joku hyvä ep. III:n musiikki niin pääsis tunnelmaan.
Asiaan. Miksi luola näyttää Mustafarilta? Koska a) Anakin on siellä, b) Obi-Wan menee sinne ja c) Ahsokaa kielletään olemaan yhteydessä Anakiniin tän jälkeen. Jokseenkin loogista. (Hoijoijj, nyt lähti hyvä musa, vaikkakin jo ep. II:stä)

Minä en katso, en katso, en katso...
Poika, älä näytä Anakinille sen tulevaisuutta. Jos ite näkist sinne, niin kai herranenaika näkisit että lopussa se pettää Sidiouksen? Vai etkö sä ollenkaan välitä seuraamuksista, edes ittelles? Onko Anakinin korruptoiminen tärkeämpää kuin mikään muu?
Ja Anakin raukkaparka. se on 19, sen ei tarvitse tietää, eikä se kestäkään tietää. Tässä kohtaa mä oikeasti halusin jo halata sitä ja sanoa että kaikki tulee vielä olemaan ok.
Oikeasti, Anakin ihan varmasti tarvii terapiaa, jo ilman tätä kaikkea. Muistaako joku vielä Tuskenit? Jep, ihan siitä lähtien Anakin on mennyt lievää alamäkeä.
(Ja jos epicciä etsii, niin mulla just lähti soimaan Anakin vs. Obi-Wan ep. III:n OST:lta)

The pain, the pain...
Antaa olla tai olla olematta eka kuva tästä sarjasta, nimittäin tää on cool, ihan ehdottomasti. Tää on se kuva mitä varten avasin uusiks sen kuvankaappausohjelman ja sen jakson. Kannatti kyllä.
Eka kerta kun Sidious on keisariks animoitu, muuten. Ja varmaan eka kerta ku Sith-salamoitakaan on animoitu, eikun... Ei oo, mutta noi salamat näyttää helkkarin realistisilta.

Sininen velomiekka korostuu aika hyvin harmaita pilviä vasten.
Jestas, tosta ei paljo pahemmaks näky mene. Anakin näki miten se tappo pH:n ja miten Obi-Wan lyö sen maahan. (huomhuom, lähti Duel of the Fates soimaa ep. I:n OST:lta) Hetkonen, musiikista puheen ollen. Tajusin tän vasta nyt, mutta minkä hiton takia Duel of the Fatesia käytetttiin kolmoskauden loppupuolen trailerimusiikkina? Mä luulin aina että se oli ep. III:n musiikkia...
Okei, takasin asiaan. Obi-Wanin lauseen perään kuuluis huutomerkki, sillä se sanoo enkuks iha selkeesti: "You were my brother, Anakin!"

Pahus, missasin ite kuolemansäteen!
Ei voinu olla lisäämättä tätä kuvaa :D
Eihän Vader Alderaania tuhonnut, mutta tavallaan on osasyyllinen... Monellakin tapaa. Syy nro. 1 on että Leia on Vaderin/Anakinin tytär, ja Alderaan tuhottiin koska Leia oli sen prinsessa. Syy nro. 2 paljastuu ens viikon TCW-jaksossa. Jos kattoi viime viikon jakson, niin voi jo aavistella mikä se voi olla. Ja mä oikeastaan kerroin siitä jo vähäsen pari postausta sitten, kun hehkutin neloskauden traileria.
Toi "I hate you!" huuto on todennäkösesti Luken, vaikka kuulostaakin ihan C-3POlta.

Toi Anakinin vaate on muuten liian pitkä, pitäis olla vaan puolireitee.
 Voi että. Just tätä edellisessä kuvassa ois tekstityksenä "No, no!" mut siinä ei näy Vaderin maskia. Hmm... Siinä on kyllä muutakin mielenkiintoista, eli laitetaan se tän kuvan perään, vaikka se siinä jaksossa onkin tätä ennen.
Okei, oli niiden pakko vihjasta katsojillekin mitä Anakinraukka näkee. Ja mikäs olis parempi tapa kuin vetästä esiin jättimäinen Vaderin kypärä? Uskomatonta animointia kylläkin, kun toi on periaattessa sitä savua tosta ympäriltä.

I feel your pain, poor Anakin...
Okei, tästä ei taaskaan välttämättä näe ellei ota isoks. Mutta tossa taustalla on ainaki pH, Obi-Wan ja kaks randomia jediä(rodian ja twi'lek), ja ihan tuolla ylhäällä mahdollisesti vielä jotain.
Mut Anakin pitelee tossa päätään niiku sillä ois joku hirvee migreeni tai jotai. Viimeistään tässä kohtaa mä halusin halata sitä. Siis sitä tunnetta on jotenki vaikee selittää, mut ku en oo saanu täysmittasia empatiakohtauksia pitkii aikoihi, ni oisko tää lähinnä sitä?
Mua oikeesti rupes ahdistaa tän jakson jälkee. Mun ahdistumisiani on tosi vaikee huomata, mut jos mä pompin ylösalas tasajalkaa ja ramppaan kämppää ympäriinsä, niin se on aika selvä tunnusmerkki sitä että jotain on vialla. Mä muistan että kun katoin tän jakson, mun oli pakko hakee pehmolelu mitä halata et mä kestäisin sen loppuun. Välillä ihan mun omat ficcinikin saa mussa sen reaktion että pitää pomppia tasajalkaa. Pelottavaa... o_o

Keltaset silmät! Ja mustat silmänaluset!
Taas vähä skippausta, mutta oon kirjottanu tätä postausta kohta viikon ja ois kiva saada tää valmiiksiki. Eli se mitä skippasin oli Pojan juonittelupuhe jolla se sai Anakinin puolelleen, ja sitten se kun Obi-Wan saapuu kiiturilla keskusteltuaan ensin Isän kanssa. Anakin tavallaa hyökkää Obi-Wanin kimppuun, ja tuhoaa sen kiiturin työntämällä sen laavaan.
Hmm... Laavapurkauksia? Ihan sata nyt ollaan Mustafaralueella.
Okei, Anakin tuhoaa Obi-Wanin kiiturin, Poika sähköttää Obi-Wanin ja Anakin ottaa hatkat. Poika sanoo että Anakin on nyt sen, ottaa ite hatkat ja jättää Obi-Wanin sinne laavakentälle. Obi-Wan tietty fiksuna kaverina ottaa yhteyttä Ahsokaan ja kertoo ettei Anakiniin saa ottaa yhteyttä ja että aluksen lähtö on estettävä. Ahsoka nappaa mukaansa tärkeän osan aluksesta ja lähtee hakemaan Obi-Wania Anakinin juuri palauttamalla kiiturilla, varmistaen ettei Anakin voi lähteä perään.

Imperiumin marssi kehiin!
Tässä kuvassa Anakin on just tulossa sinne sukkulalle. Siinä kohtaa on jännä leikkaus, sillä Anakin periaatteessa saapuu heti kun Obi-Wan on varoittanu Ahsokaa. Mutta sitten näkyykin, kun Anakin astuu sukkulaan, että Ahsoka on katossa ja loikkaa ulos heti kun on varma ettei Anakin näe sitä.
Tän kuvan otin jännän valoefektin takia. Varmaan näkyy pienestäkin kuvasta, että Anakinin silmienympärys on vaaleempi kuin muu osa kasvoista.
Sellaista tuo varjoilla leikkiminen on...

No Non Sequitur Thud.
Tää kuva on tässä siksi, kun ei se parempi ehdokas onnistunu, taaskaan. Tässä kohtaa siis Anakin ilmoitti Pojalle ettei yhteydet toimi, ja Poika lähti jonnekin. Isä saapuu ja poistaa osan Anakinin muistoista. Oisin halunnu kuvan just siitä kohtaa kun Isän sormet on vielä Anakinin otsalla, mutta siinä kuvassa Anakinilla on ihan nuutti ilme.
Mun mielestä Anakin on jotenki söötti tässä kohtaa. En mä tiedä mikä siitä tekee sellasen. Voi olla se, että mä oon muutenki aina kiintyny niihin henkilöihin, joilla on jotain ongelmia tai jotka on aina loukkaantumassa. Edes mä en tiedä mikä logiikka siinä on :D Että tän puoleen TCW on kyllä mulle aivokarkkia, kun Anakin, Obi-Wan ja käytännössä ihan kaikki loukkaantuu tmv. jossain välissä.

Parempi ettet. Oli sen verran rajua materiaalia.
Skippasin taas vähän, mutta tästä kohtaa jo yksinään tulee pari kuvaa, kun Anakinilla on niin luttanat ilmeet :3 Sen ekan kuvan tosin haluaisin poistaa kun siinä Anakinin ilme feilaa ja kunnolla, ku se just siinä kohtaa herää... Ja kuvassa näkyy käytännössä ainoastaan sen naama, niin se kuva on ymmärrettävästi hieman nuutti.
Okei, tää kuva: tuituiluttanaAnakin<3 Ei mitään lutusempaa kuin että joku myöntää ettei muista jotain hetkeä. Tuskin varmaan oikeasti, mutta ainahan näitä juttuja väännellään ja käännellään.

Häh?
Sori että käytän tätä kuvaa taas, mut tää on niin luttana kuva :3 Mä ehkä varotin jossain kohtaa tätä merkintää että mä ihkutan Anakinia aina jos sille käy jotain. Noh, jos en, niin tuossa luki. Varmaan kyllä aika selvää jos yhtään tietää mua tän blogin ulkopuolelta ^^
Tähän kohtaan vois kyllä höpöttää kaikkea siitä miten mä kiusaan Anakinia, mutta mä aattelin säästää teiät siltä, kun ette te kässäis sitä kaikkee juttua mikä siihen liittyy... Hmm, MIKS HELKKARISSA MÄ EDES ITE AJATTELEN SELLASIA! Jestas, joskus mun mielikuvitukseni on kyllä ihan vinksallaan. Ja Anakin muuten ei oo ainoo joka mun ficeissä kärsii, nimittäin myös mä eli Amy Whitespot kärsii ja kunnolla. Njoo, jatkan aiheesta sitten joskus tuolla RJO-blogin puolella, että näin ikään.

"Can't... breathe..."
Huh, mä jo luulin että hyvät kuvat loppu tohon! Onneks ei sentään. Mutta voi herranenaika tänkin kuvan kanssa; saa Anakin maistaa oma tulevaa lääkettään (kuulostaa hemmetin oudolta tollee o_o) kun Poika saapuu paikalle ja ekana kuristaa Anakinin.Tästä muuten näkyy ehkä kaikkein parhaiten mikä pituusero noilla on, sillä Anakinin jalat ei yllä maahan, kun sen pää on samalla tasolla Pojan kanssa. Voisin oikeastaan tähän väliin tarkistaa virallisilta sivuilta sen pituuden... Jep, Poika on hemmetin pitkä. 2,2 metriä. 37 senttiä pidempi kuin Anakin, mutta toi etäisyys Anakinin jalkojen ja maan välillä ei näytä niin suurelta että niillä ois niin paljon pituuseroa. Okei, takasin asiaan. Mun mielestä toi Anakinin Voimalla kuristaminen on jotenkin... emmätiä, äärimmäisen mielenkiintoista, jos taas kässäätte mitä tarkotan.

Näkyykö tähtiä? :D (Taivas yläpuolella)
Mäts! Tosta lennosta ja maahan kolahduksesta luulis saavan jonkinnäköisen aivotärähdyksen jos laskeutuu tollee pää/selkä edellä. Ja kyllä näkee että Poika ei oo normaali ihminen, kun heitti Anakinin tosta noin vaan ehkä kymmenen metrin päähän. Tosin se saattaa tässä kohtaa olla myös perspektiiviharha. Huomasiko joku muuten että Pojalla on jalkoina sorkat? Jepjep, Saatanaanhan siinä viittaillaan. Ei sen hirviömuoto paljoa asiaa auta.

Ellei Ahsoka valaise asiaa Voiman avulla. *vinkvink*
Njömm, ton jälkeen... Isä pöllii Pojan miekan, tappaa ittensä, Anakin tappaa molemmat, paikka tuhoutuu ja nää kolme herää sukkulassaan. Mind screw oli ihan paikallaan.
Eipä näytä noi kolme itekään oikein uskoa mitä ne just koki. Eli mitä helkkaria tapahtu? Korruptoitunu tähtisumu, myrkytetty ilma, jotain mikä aiheuttaa joukkohallusinaation? Ei se oikein muutaa voi olla, sillä tossa tapahtumien aikana jokaisella oli yhä oma tahtonsa, eli se ei ollu jonkun näistä yksin kokema näky.


Se oli siinä. Pituutta tuli ihan sairaasti, ja kirjoitusvirheitä yrittää olla mahdollisimman vähän, ellei ole lyhennettyjä sanoja. Dathomir-trilogiasta en tällaista tee, mutta saatan vetää jotain kasaan, kun ei niitä jaksoja enää ole tallessa. Linnake-trilogian toinen jakso tulee tällä viikolla, ja ens viikolla kolmannen jakson jälkeen siirrän ne kaikki kolme koneelle ja otan kuvat ja sen jälkeen teen siitäkin postauksen. Siitä pitäis tulla mielenkiintoista...

No comments:

Post a Comment