Jun 4, 2011

Mulla on idea!

Katoin äsken neloskauden trailerin uusiks ja sain mahdollisesti idean. Anakin on nääs kidnapattu siinä trailerissa, ja ilmeisesti Dookun nappaamana.
...
Miten mä en voi olla ajattelematta tästä että Dooku haluaa pH:n kanssa naimisiin, joten se kidnappaa Anakinin ja vaatii pH:ta tulemaan naimisiin sen kanssa lunnaiks Anakinista.

Okei, toi ei ollu se juttu. Juttu oli, että kun siinä trailerissä oli gungani taistelemassa Grievousta vastaan, niin mitä jos Separatistit yrittää taas valloittaa Naboon, ja jedit lähtee sinne puolustamaan sitä planeettaa. Se selittäis pH:n vaatteet, ne kun on sen sotilasunivormu/joku ep. I:stä. Anakin on jossain päin Naboota, erossa muista jedeistä, todennäköisesti komentelemassa klooneja, ehkä Ahsokan kanssa. Videossa näkyy että se taistelee yksinään Dookua vastaan, joten kloonit ja Ahsoka on todennäköisesti taistelemassa droideja vastaan muualla. Sitten Dooku sähköttää Anakinin tajuttomaks ja lähtee planeetalta Anakin mukanaan.
Njömm, tuon enempää mulla ei vielä olekaan keksittynä.

Teen muuten tuota Mortis-trilogian jaksokommentointia koko ajan, että älkää huoliko, kyllä se sieltä tulee. Dathomirin teen sitten ilmeisesti kun koko kolmoskausi on päättynyt, kun näissä muissa kestää niin pitkään.

Päivän jakso on muuten canonia rikkova. Sarjiksia lukevat tietää mistä puhun.

2 comments:

  1. Hei korjaathan ton We ♥ Bon Jovi:n linkin tonne oikein, kiitos!
    Ei helvetti Dooku ja pH... XDDDD Tulee vaan meijän fyssanmaikka mieleen :D (jos muistat et oon sanonu et se on ihan salee Dooku koska se on niin samannäkönen ja ne Voimajutut?)

    ReplyDelete
  2. Juuh, korjasin. Kumma etten heti sillon kässänny sen koodia o.o

    ReplyDelete