Jan 20, 2011

Päähän ottaa tämä nyt kovasti Ameliettea...

Okei. Mä sanoin, että ottaa päähän se, että kopiointisivut katoaa netistä. Mutta arvatkaas mitä!!!!!
NYT SITTEN PÄÄTTI SAATANA TOP-100-LISTAKIN LOPETTAA!!!!! JUMALAUTA!!!(<- Rauno Repomies-tyylillä sitten tuo)
Nyt ottaa jo niin v*tusti pannuun ettei mitään rajaa. Mä olisin halunnu olla edes yhden päivän ajan yli 50 sijalla, ja nyt se sitten lopetti. Vittu. Ja tän blogin olisin halunnu edes käyvän top-100:ssa, mutta jäin roikkumaan 365. Tassupolku sentään pyristeli siinä sadan kieppeillä.

Hei haloo! Mä oo ollu kolme päivää koneelta poissa, ja kaikki on muuttunu. Top-100-lista lopetti, yks mun grouppi devassa katos tuhka tuuleen, joku random lisäs mut galleriassa julkiseks kaveriks. Siis... Mitä vittua.

5 comments:

  1. MITÄ DARTH VADERIA (=VATTUA(=VITTUA))?!?!??!??!?!?!??!?!?!? MIKSI VITUSSA SE LOPETTI, MIKSI???? Sori raiskasin capsin, mut oli pakko. EI NÄIN EI VOI KÄYDÄ! Tää on niin perseestä. Oikeesti eiks ne poistajat aattele ketään muita?

    ReplyDelete
  2. Niinpä. Lista poistu vaan koska ylläpitäjällä 'ei enää ollu kiinnostusta', mut ois iha hyvi voinu pitää sen siellä, ku sehä toimi lähinnä ittekseen se lista, ei se ylläpitäjää olis edes tarvinnu.

    ReplyDelete
  3. Aivan, sama juttu etenkin kopiointisivujen kohdalla. Miksei niitä sivuja voi jättää olemaan? Jos ei kiinnostusta riitä, niin eipä silloin varmaan kiinnosta, vaikka joku rikkoisi sääntöjä ja käyttäisi materiaalia väärin. Siis jos se siitä on kiinni, et pitäis valvoa materiaalin käyttöä.

    ReplyDelete
  4. Juuri näin. Jos ei ole kiinnostusta, niin ei sitten tee sivuja ollenkaan. Ja ei ainakaan perusta uusia kopiointisivuja tilallae!

    ReplyDelete