Jul 2, 2011

ep. 3.18-20 - Linnaketrilogia

Echo! Fives! We've missed ya, bruthas!
Betaversio siinä mielessä, että teen kyllä vielä pidemmän, jahka jaksan ottaa lisää kuvia. Saas sitten nähdä mitä tästä tulee.
(Ja kyllä, tuo on valtava hologrammi Rexistä :'D)
Muutamia juttuja jotka toistuu useempaan kertaan:
- Nerot käännökset. "Somiste" XD
- Ahsokan ilmeet. Sen takia sanon että animaattoreilla on joko liian hauskaa tai liikaa aikaa.
- Musiikilliset vihjeet. Imperial March vikassa jaksossa anyone?
- Anakinin ja Tarkinin keskustelut. Tuskin edes tarvii jääkaappilogiikkaa että tajuaa missä "vitsi" piilee.

Selvä, sitten asiaan. Rexin kuva meni tohon ekaks sen takia ettei nää ite selostukselliset kuvat tulis ekaks, ja muutenkin, sininen hologrammi sopii siniseen blogiin.
Normaalit varoitukset voimassa: hulluja vitsejä, TVTropesia, viittauksia elokuviin ja aikasempiin jaksoihin jne.


"Wall decoration" oli alkuperänen sana. Mahdollisesti.
Oh, Fives, senkin koiranleuka. Taitaa tosin olla tässä kohtaa kääntäjän vika :'D (Lauseen vitsin kässääjä saa avaruuskeksin x3)
Ja OIOIOIOI(Mertarantaplz) kakkosvaiheen kloonipukuja :3 Ei voi olla tykkäämättä. Olkoonkin vaan Echo ja Fives, ja mitä sitten vaikka niitä ARC-troopereita näki jo parissa ekassa jaksossa? THIS IS THE START! Neloskaudellahan myös nää vanhemmat kloonit vaihtaa uuteen versioon.
(Hetkonen, onks tää Echo vai Fives?) Juu, on se Fives: tää ja edellinen kuva + seuraava jakso todistaa. Selitän kun pääsen sinne. Jos muistan :'D

Anakinhan noudattaa tota metodia aika usein...
Tätä ennen oli pari ihan nättiä kuvaa, mutta ei niin hyviä että sais isoa tekstiä aikaan. Jospa mä nyt tällä kertaa tekisin sellasen slideshow'n...
Asiaan. Ahsokan ei pitäny tulla mukaan tonne, tuli kuitenkin -> Anakin motkottaa sille. Obi-Wan sanoo näin. Välillä muuten tuntuu ihan että Ahsokalla ois kaks mestaria, kun Anakin ja Obi-Wan on niin paljon ruudussa... Ahsoka muuten on ainoa likka tuolla, tehkää omat johtopäätöksenne.

Ja tähän väliin ekstratietoa:
Jaksoja 3, kuvia 992 = n. 331 kuvaa per jakso. Jakso kestää 21,5 minuuttia = n. 15 kuvaa/min. Toisinsanoen kuvia on otettu keskimäärin neljän sekunnin välein. Ekasta jaksosta kuvia on 268, tokasta 253, ja kolmannesta 471. Ekasta jaksossa on n. 12.5 kuvaa/min, tokassa n. 11,5 ja kolmannessa n. 21. Otin lisää kuvia tän kirjottamisen aikana ja unohdin miten laskin miten usein otin noita kuvia, mutta mulla oli nekin tässä aikasemmin -_-

Siitä mä pääsenkin lempivinkumisaiheeseeni tästä kohtaa. Nimittäin canoniin. Okei, TCW on enemmän canonia kuin se mistä kohta valitan, mutta niin se vain on.
Tää juoni(Separatistien alueelle pääseminen karboniittijäädytyksen avulla) käytettiin jo aikoja sitten. Ei ite TCW-jaksoissa, mutta sarjiksissa kylläkin. Siinä Anakin, Obi-Wan ja kloonit salakuljettaa itsensä Separatistien alustehtaalle jossa pidetään orjia. Ja arvatkaas mitä tapahtuu... Jep, Ahsoka salakuljettaa itsensä mukaan. Eli salakuljettaa itsensä salakuljetukseen... Vitsi että menee monimutkaiseksi. Anygays, tää jakso on tismalleen samanlainen alkujuoneltaan. Sinänsä se ei olis ongelma, mutta kun Anakin ja Rex sanoo ettei niitä ole jäädytetty. Jotenkin tähän ois ehkä kuitenki sopinu että joku niistä olis "Joko taas?" tmv. Niin ois tullu Continuity Nod/Mythology Gag/RetCon/jotain mikä ois viitannu siihen sarjikseen. Eli, sarjikset ei oo yhtä canonia kuin TCW, joten TCW saa tehdä mitä haluaa vaikka miten sotkis sarjiksia. Sarjisten täytyy vain sopeutua. (Linja menee näin: Leffat -> TCW -> CW/kirjat/sarjikset/vastaavat -> "canon epäcanon" (Infinities, what-if)) Ja koska leffoja ei enää tule lisää, niin TCW tällä hetkellä muotoilee canonia.

Palataas sitten takasin ite jaksoon, kun on canon saatu pois alta. Jos jäi epäselväks, niin voin vielä valottaa asiaa myöhemmin, vaikka kommenteissa.

HOMOJA!
Anteeks toi kuvateksti XD En voinu vastustaa, mutku Obi-Wanin ilme on taas aika härö ja Anakin kattoo siihenpäin ni jos tekstitystä ei olis niin tosta repäsis vaikka mitä. (Ei muuten oo Rex tossa vasemmassa reunassa, vaikka siltä näyttääkin. Rexin käsivarsisuojusten sininen raita jatkuu niihin käsisuojiin asti.) (Korjaan, se sittenkin on todennäköisesti Rex. Toi käsipala on sellasessa kulmassa että se raita ei näkyis ja seuraavassa kuvassa on näkyvissä pelkkä Rexin kypärä.)

Ahsoka tekit Edit! Ainoo joka mahtu tuuletusluukusta sisään ^^ Ei kyllä muuten uskois, sillä vaikka Ahsoka onkin päätä lyhyempi kuin Anakin(vähintään), niin Ahsokan montraalit kasvattaa sitä sen pään viemää tilaa aika paljon. Tosin, Anakinilla ja Obi-Wanilla (klooneista puhumattakaan) on hirveen korostuneet hartiat, joten niihin verrattuna Ahsoka on kuin kissa: jos pää mahtuu, niin läpi menee loputkin vartalosta. Noista lekuista(onko ne lekut?) puheenollen, jos Ahsoka nojaa eteenpäin niin että sen lekut ei osu sen hartioihin, niin ne näyttää hitosti pidemmiltä. Hoksasin kun katoin jaksoa "Jediopit koetuksella". Näyttää muutenkin tekevän pientä kasvua koko ajan o.o

Huuto on sekä Ahsokan että Obi-Wanin.
This is where the fun begins. Jepjep. Anakin vedettiin just kattoon, ja roikkuu sieltä yhden käden varassa XD Tästä kohtaa tulee paljon kuvia, mutta mä en nyt voi ittelleni mitään :'D Nautin liikaa siitä että kerrankin Anakinin proteesikättä on käytetty "vitsinä". Aikasemminkin noita magneettijuttuja on näkyny, mutta ne ei oo vaikuttanu Anakiniin.
Ja hassua kyllä, Anakinin koko käsivarsi ei tarttunu kattoon, ainoastaan ite käsi. Käsivarressa ois enemmän metallia, ja patterit. Hei, jos Luken käsi canonisti toimii pattereilla, niin miksei Anakininkin?

Edellinen huuto oli sittenkin vain Obi-Wanin, tarkistin.
Ahsokan ilme on vaan niin paras tässä :'D Animoijat on panostanu siihen että se näyttäis ja käyttäytyis ikäisensä tavoin, siis kuten "normaalit" 15-16 v. teinit meidän maailmassa. Okei, toi on vähän liioteltu, mutta ilme on täydellinen :3 Ja äänensävy vaan korostaa sitä. Tässä kun ei ole ääniä niin näyttää vähän tyhmältä.
Äänistä puheenollen, Ahsoka pitelee "korviaan", sillä tossa on ääniaaltohyökkäys niitä vastaan meneillään. Obi-Wan näyttää rehellisesti mielenkiintoselta siinä kuvassa missä se pitelee korviaan.

Savustettu jedi!
Ja jos siis ei ole jaksoa katsonut, niin kerrottakoon tässä että Anakinia sähkötettiin tuossa äsken. Ne magneetit siellä katossa nääs johtaa sähköä, ja toi vankila on suunniteltu langenneita jedejä varten. Jep, Tasavalta rakensi, Separatistit valloitti. Kuitenkin päätyy takasin Tasavallalle Imperiumille ep. III:n lopussa. Tiedä sitten mitä siellä silloin tehdään.
Takaisin asiaan. Tän takia Ahsoka huus edellisessä kuvassa.
Ja tän takia Anakinin proteesi on välillä tosi vaarallinen. Jo ekassa kaudessa luulis sen kärsineen kun Hondo Ohnaka kidnappas sen ja Obi-Wanin ja sähkötti näitä, ja sitten vielä Cad Bane tainnutti sähköllä. Siinä kohtaa oli kyllä varmaan parempi menettää tajuntansa. Ei sähkövirta suoraan hermoihin johdettuna ole mikään hyvä juttu, ja voi vieläpä sotkea pahemman kerran elimistön toimintaa. Aivot toimii nääs sähköllä, ja sähköisku on tavallaan virtapiikki. Selitinkö tarpeeks selkeesti?

Hnnghhh... What...?
Sori, paljon kuvia tästä kohtaa x3 Otin ilon irti pätkästä hakkaamalla Print Screeniä.
Tässä kohtaa vois luulla että Anakin pyörty hetkeks(ei toisaalta olis ihmekään), mutta mä en usko että tossa kävi sillä lailla. *ei jaksa kaivaa jaksoa ja tsekata*
Minkä  takia muuten ainoastaan Anakinin valomiekka näkyy siellä katossa? Kun onhan siellä lisäks neljä muuta valomiekkaa ja kloonien laseraseita. Okei, ne pyssyt on mustia, mutta kaikki ne valomiekat on harmaita, niiden luulis näkyvän tossa valossa, kun kerran Anakininkin valomiekkä näkyy - vieläpä selkeesti.
Ja jaksoin sittenkin kaivaa ton jakson auki. Ja näyttäis ihan oikeesti siltä että Anakin pyörty hetkeks, kun tosta kuvastakin katottuna se selkeesti roikkuu katosta. Muissa kuvissa se kannattelee vähän omaa painoaan. (miettikää mitä tarkotan, ajattelen liian kaksmielisesti et voisin kirjottaa suoraan sen mitä ajattelen)(<-- ei siinä mielessä että kirjoittaisin jotain häröä, mutta että tungen sanoja jotka voi liian helposti tulkita kaksmielisesti)

Auuuuts
Ömm... Kuva otettu pikkasen turhan myöhään, mutta edellinen oli kauheen epäselvä.
Anakin siis repäs valomiekkansa irti sieltä katosta ja hajotti sen koko magnetismi/sähkösysteemin. Samalla kuitenkin sitä sähkötettiin, ja siks se jäi salamoimaan kun tippu sieltä alas. Edellisessä kuvassa ois näkyny salamat, mutta toi kivääri/rifle/mustamötikkä/ihansama peitti kuvaa sen verran pahasti ettei saanu kunnolla selvää. Sentään Anakinin vaatteet savuaa yhä.
ÄH, MUN TARVII TAAS AVAA SE VIDEO! Tarviin nääs kuvan siitä ku klooni auttaa Anakinin ylös ^^
Älkää kysykö mun motiiveja XD

Toi klooni on Echo, btw.
Ei oo hyvä kuva :< Mut jos yhdistää edelliseen, niin sitten paremmin hahmottuu. Anakin nimittäin tippu ainakin neljästä metristä, kovalle alustalle ja kyljelleen, niin varmaan Echo pelkäs et se oli lyöny päänsä tai murtanu luita. No, Anakin kun kerran on kyseessä, niin se pomppaa heti ylös ja on taas taisteluvalmiudessa. Ois se edes vähän voinu näyttää että lihakset särkee ja aivotärähdys oli lähellä. :'D Okeiokei, ei oo naurun asia, mutta mä kaipaan jotain reaktioo noihin sähköiskuihin >(
Ja toi tekstitys on vähän fail. Anakin sanoo enkuks "Yeah. Let's get out of here." Sitä yeahia alusta voi olla vaikee kuulla, ja toi näyttää oikeesti oudolta ilman sitä vastausta Echon kysymykseen. Ja luulis että Echo - klooni ja alainen kun on - teitittelis Anakinia. Sitä tosin ei voi huomata pelkästä puheesta, kun enkussa ei oo erikseen teitittelyä.

Skippasin. Paljon. Ei ollu hyviä kuvia. Ei edes mitää hirveän ihmeellistä: porukka ettii Tarkinin ja loput kloonit, jakaantuu kahteen ryhmään ja lähtee eri teille pelastusta varten.
Kuvasta: Anakinilla on taas jännä ilme. Taitaa olla niitten mestari näissä jaksoissa.
Ja ei vitsit Tarkin, miks sut oli pakko ottaa mukaan D< Okei, ehkä ne vaan yrittää tuoda mahdollisimman monta vanhan trilogian tyyppiä tänne, ettei katsoja unohtais niitä. Ja toisaalta, tulee kaunista ironiaa kun muistaa ketä Anakin ja Tarkin on ep. IV:ssä. Tai no, ironiaa ja ironiaa... En oo varma.
Oli muuten vika kuva ekasta jaksosta, siirrytään eteenpäin ennen kuin jumaan höpöttämään omiani. Tosin sitähän mä teen nää kommentoinnit läpeensä >D

Tosta kohtaa ei saanu hyviä kuvia -_- Noi siis kulki putkessa, siellä oli luotain, luotain hoksas ne ja käski putken turvaovia sammumaan. Kaikki paitsi yks klooni ehtii väistää. Ja ANTEEKS tosta iTunesin minipaneelista, unohdin pienentää sen ennen kuin otin nää kuvat. Nää on siis fullscreenillä nää kuvat. Työkalupalkki ois ton iTunesin oikeella puolella.
Okei, asiaan. Taitaa olla eka kuva missä on Even Piell aka. pinkki Yoda. Löytyy ep. I:stä, ei muualta. Aikasemmin selvis käsky 66:sta, mutta nyt ei selvinnyt sinnekään asti.
Asiaan. Seuraava kuva, kiitos!

Skippasin melkeen puoli jaksoa, ja oisin skipannu loputkin, kun en löytäny mielenkiintosia kuvia. Onneks löysin tän, niin saan edes jostain vinkua.
Tässä on ongelmana noi Ahsokan lekut. Tälläsessa kulmassa ne näyttää tosi tyhmiltä kun ne jakautuu jo noin ylhäältä. Muistaakseni Shaak Tillä ne jakautuu vähän alempaa, mikä on ihan järkevää, sillä musta toi näyttää tässä vähän hatulta. Ei ehkä pikkukuvassa, mutta jos ottaa isoks niin kyllä sen varmaan sitten huomaa. Btw. Ahsokalla on laiha kaula.

Okei, miks niitten piti mennä tappamaan Echo? Niillä on tossa joukossa nimettömiä klooneja, myös tastelukuntosia, mutta ei ne delaa. Tosin, Longshotin nimi kerrottiin kun se delas, että sillä lailla. Mutta joo. Droitbait ja Cut-up delas melko alussa Rookiees-jaksossa(ykköskausi, viides jakso), ja Hevyhän uhras ittenäs kun pommit ei toiminu. JA SILLÄ OLI MINIGUN! Okei, ei ihan, mut melkeen.
Domino Squadista puheenollen, en koskaa muista Droidbaitin nimeä :'D Nyt muistin vaan ku olin lukenu noita Episode Guideja tässä tehdessäni.

Hullut ilmeet on hulluja, tiedän...
Valitettavasti mulla on ideat ihan lopussa koska en keksi mitään kirjotettavaa. Tääkin kuva on lähempänä kolmannen jakson loppua kuin mainokatkoa, siis kakkospuoliskon loppupuolella. Eikö ookin valitettavaa? (Edellinen kuva on kakkosjakson loppupuolelta, eli periaatteessa skippasin kokonaisen jakson *facepalm*)

(Huom. nyt lähti soimaan Skilletin Comatose, jaa... sanottakoon että se on ittessään ficcifuelia, etenkin Anakiniin yhdistettynä...) Okei, jos vielä löytäisin jotain kuvia mistä kirjottaa... (Toivottavasti löydän, on tulossa tynkä esittely...)
Okei, nyt näyttääkin siltä, että mokasin laskuissani! Tää Anakinin kuva on jokseenkin ennen mainoskatkoa, eli skippasin "vaan" puoli jaksoa.

EI HITSI NYT ON LIIKAA UPEITA KUVIA!!! En keksi niihin kaikkiin tarpeeks selitettävää, joten tulee randomia sekoilua olemaan seuraavat kuvat, okei?

Eka, awesome Guns Akimbo Rex. Tätä ennen ois vielä ollu "lentävä jedi" mut se kuva on turhan epäselvä D< Hyvät kuvat on aina epäselviä -_-
Ja koska en keksi kuvista kunnon tekstejä, selitän muuten vaan asioita jotka liittyy hahmoihin. Eli:
Onko toi juttu tossa sen jalkojen ympärillä kama, taisteluhame vai jotain muuta? Jossain sitä mun mielessä sanottiin gauntletiks... *tarkistaa* Näy, ei ollu gauntlet ku skirt. Eli, onko toi kama vai "hame"? Mä kaytän ite sanaa kama, mutta se on... hiukan kaksmielinen sana käyttää... Ja toinen asia Rexistä. Aika monessa julisteessa siltä puuttuu noi reisisuojukset tosta kloonipanssarista. Jep. Sillä ei ole mitään tuossa kaman alla. Okei, toi musta kangas, missä noi palat on kiinni, mutta että siinä kohtaa ei oo ite panssaria. Näyttää äärimmäisen typerältä.

Lentävä jedi laskeutuu :'D Okei, siis se kuva mistä puhuin oli sumee kuva hyppäävästä Anakinista, sitten on toi Rexkuva ja sitten tulee tää. Hakkasin taas vaihteeks Print Screeniä. Ja Voiman kiitos toi sen tunika ei näytä tässä kuvassa niin järjettömän pitkältä.
Ja kun Anakinista puhutaan, niin sanottakoon myös nämä asiat: neloskaudella mä haluan nähä sen paidatta ja siten että se proteesikäsi näkyy. Eka siks koska Anakin on komee jätkä, toka ja osittain ekakin sen takia että mä haluun nähä pystyykö animaattorit siihen. Jos kattoo tarkasti kakkoskauden vikaa jaksoa, niin huomaa ettei Anakinin kädet oo kokaan niin että näkyis yksityiskohtia. On se nopee varjossa oleva takaa otettu kohta, ja lopussa pätkää Anakinin kädet ei näy lainkaan. Siitä ekasta kohtaa on virallinen still-kuva Episode Guidessa, ja siinä näkee että Anakinin oikee käsi on tummempi kuin vasen, muttei mitään yksityiskohtia. Ja jos CWtä on uskominen, niin Anakinin käden pitäis vielä tässä vaiheessa olla pelkkää metallia: se lisäs ne muoviosat vasta just ennen RotSia, kun tuo edellinen proteesi hieman hajosi.

^.^ Jedi-awesomenessia. Anooba hyökkää Anakinin kimppuun takaapäin ja Anakin periaatteessa huitaisee sen sivuun tosta noin vaan. Okei, se lentää alas tuolta kalliolta ja menettää valomiekkansa, mutta torjuu kuitenkin tuon anooban ekan hyökkäyksen... joka näyttää varsin epäilyttävältä... *kyllätämäolipakkomainitaXD*
Ja mä tein just jotain mitä ei ikinä pitäis tehdä. Mä otin devassa auki yhen AniSoka sarjiksen, jonka vikassa sivussa luki: "CENSORED". Jep, voitte arvata mitä siinä oli. Täytyy kyllä kiittää että oli sensuroitu, sillä mä en kestä 19 v. Anakinia 14 v. Ahsokan kanssa. 16 v. Ahsoka kyllä menee... Ja en muutenkaan tykkää hardcorekamasta. En edes M-ficcejä pysty FF.netissä usein lukemaan.
Okei, nyt menee ohi aiheen, palataas näihin kuviin.

Jep, valomiekka hävis, ja ällö pureva otus lähestyy. Tosi hyvin tässä kohtaa korostettu asiaa perspektiivillä. En jatka asiaa, koska muuten tulee liikaa valomiekkavitsejä, jos kässäätte.

*kaks enkunkielistä postausta(joista toinen k-15) myöhemmin*
Njömm, joo, kello on 5:01, oiskohan aika kyllä mennä nukkumaan... EI! Mä teen tän loppuun, vaikka nukkuisin sitten koko lauantaipäivän.

Tästä kuvasta tekee upeen sen, että Anakin pitelee tota petoa syömästä sitä pelkällä yhdellä kädellä. Edellisessä kuvassa ois näkyny vielä paremmin, mut Anakinilla on tässä kuvassa huomattavasti parempi ilme :'D Edellisessä kuvassa Anakinin naama ei ois näkyny ollenkaan D< Ja jos joku ihmettelee mihin se tuijottaa tollee, niin se yrittää vetää sitä valomiekkaa taksin, Voimalla tietenkin. Ja Anakin kun kerran on, niin onnistuu komeasti ja eka tappaa ton anooban ja sitten potkasee sen ruhon päältään. Siltä noi mun kuvat näyttää :'D Lähellä totuutta, sen tiedän, muttamuttawhocares. Eteenpäin.

LOL LENTÄVÄ OBI-WAN! Tuskin tällä kertaa saa selvää tosta pienemmästä versiosta että mitä on tekeillä, joten ottakaa auki.
Siis: Obi-Wan hyppäs STAPilla ajavan/lentävän kommandodroidin niskaan ja tuhos sen, en tiedä miks pääty lentämään tolla lailla sen selästä.
Ja miks tää kuva on tässä kun ei edes ole hirveän hyvä?
NO SIKS KU TÄÄ ON NIIN HELKKARIN ONNISTUNU KÄMMI!!!!! XDXDXDXD
Jep, kyllä näkee että mä alan olla vähä väsyny. Hajosin tälle kuvalle nääs iha sikana ku tajusin että toi UFO on Obi-Wan eikä se kommandodroidi.
*Insider #126:n lukemisen jälkeen* HMMMM, nelos- ja vitoskausista pitäis tulla mielenkiintosia. Ja TV-sarjan puolelta ei oo julkastu soundtrackia. Jos se julkastaan sarjan päättymisen jälkeen, mä joko lataan sen netistä tai tilaan ulkomailta. Täytän 18 siihen mennessä. Ja vaihtoehto kolme: kaivan sen jostain kirjastosta ja kaukolainaan, kopioin koneella ja voila! ... Okei, takas asiaan.

Ja sitten skipataan jakson loppuun. Tuossa välissä Even Piell delaa, jedit pelastetaan ja ne palaa Coruscantille, Anakin kysyy Plo Koonilta että määräskö se Ashokan mukaan, ja sitten tulee vähän lisää Imperial Marchia. Nimittäin kun Tarkin ja Anakin kättelee, ei oo vaikee arvata mikä kappale siinä kohtaa soi. Vaikka oliskin minipätkä, eikä edes ihan siitä tunnetuimmasta kohdasta.

Imperiumin marssista puheenollen, mä pystyin tunnistamaan sen ekoista sävelistä jo ennen kuin olin kuullu teemaa kokonaisena ja osasin vaan sen perinteisen "kertosäkeen" siitä. Pelasti yhdeltä nolostumiselta yhdellä partioleirillä kun luokkakaveri (jonka en sitä leiriä ennen tienny olevan partiolainen) lähti sitä soittamaan ja mä tunnistin melkein ehti sen IM:ks, ja pysytyin liukenemaan paikalta ennen kuin ketään hoksas yhdistää sen muhun.
Päätelmät edellisestä: Mun SW-faniudesta tehään pilkkaa jatkuvasti. Ja voin sanoa että kaikesta muustakin. Olkaa syystä varovaisia kun luette sarjiksia koulussa: taakse voi ilmestyä joku ärsyttävä tyyppi joka rupeaa lukemaan ääneen kust sitä kohtaa sivusta minkä takia ite tykkäät siitä mutta tiedät että se kuuostaa dorkalta ääneen sanottuna. Mä jouduin tän kohteeks kasilla kun luin ElfQuestia. Ja siinähän on ongelmana myös jatkuvat Fanservice-jutut... Ei siis mitään koulussa luettavaa materiaalia. Kirjat on turvallisia, ellei pidä niitä sellasessa kulmassa että takakansi on selkeesti näkyvillä. Ja miten sillon ees sitä kirjaa lukis?

Okei, nyt loppuu tää loppu ja mä meen nukkumaan, kello on 6:12. Jos mun ficit kiinnostaa, tsekkaa tää enkunkilisen blogin puolelta.
Jahha, tuli lyhyempi kuin Mortis-trilogian esittelystä. Ei ilmeisesti ollu yhtä hyviä kuvia. Enää Trandoshan-duologi, ja sitten voiskin tehä reviewejä mun lempijaksoista... tsekatkaa enkunkilisen blogin muita merkintöjä niin näätte vähän mistä saatan kirjottaa tässä kesällä.

No comments:

Post a Comment