May 2, 2010

Star Wars & kaksimielisyydet

Nää kaks on kyllä aikamoinen parivaljakko. Anakin on aina pulassa ja sitten Ahsoka ryntää apuun.

Kattokaapa muten tätä kuvaa vähän tarkemmin. Molemmilla on aika mielenkiintoiset ilmeet ja Ahsokan käsi on tollee hassusti sumee. Joten, jos sattuu olemaan tälläinen kaksmielinen SW-hullu kuin minä, näkee tuon väärin, vaikka tietää mitä siinä oikeasti tapahtuu.

AhsokaxAnakin-parituksia muuten on nykyään ihan joka paikassa. Jotenkin häiritsevää. Itse asiassa jo itse TCW-sarjassa on pieniä viittauksia vähän kaikennäköiseen touhuiluun, joten... Miten TCW on vaan +7? Kysynpähän vaan. xD
Niinsiis takasin aiheeseen. DeviantArtissa on sinnepäin vihjailevia kuvia (linkkejä helmikuun vikassa merkinnässä), ff.netissä on melkeenpä K-18-ficcejä, Googlella löytää K-18-kuvia(vaikka SafeSearch on päällä), jne. Listaa voi jatkaa.

Ja nyt sitten lopuksi kaikki varmaan haluaa tietää mitä tuossa kuvassa oikeasti tapahtuu, vai? No, Anakin loukkantu aika pahasti ja sitä ollaan viemässä leijupaareilla(en keksi parempaa suomennosta) pois, kun Ahsoka selittää Anskulle mitä se on kärsiny ja läpsäsee sitä jalkaan. Satuin nappaamaan kuvaan juuri ennen kuin Anakin ähkäs ja nykäs päänsä taakse, joten tosta kuvasta olis varmaan saanu vielä kaksmielisemmänki näkösen.
Ja jakso oli? 2.21, tulee Suomessa... 12.6. jos laskin oikein.

No comments:

Post a Comment