May 10, 2010

Mulla on joku ihme hinku satuttaa Anakinia ja Lukea

Otsikko tavallaan kertoo kaiken. Mun ficeissä aina joku loukkaantuu vähän väliä. Ja nyt sain hyvän tarinaidean, joka perustuu siihen että Anakin sairastuu ja Ahsoka joutuu huolehtimaan siitä päivän-pari. Sinänsä varmasti ylikäytetty idea, mutta aion silti kirjoittaa sen ficin. Ensin kuitenkin pitää kirjoittaa tämä AHGM pois alta. Kyllä, se on viimeistä osaa vailla! Ja siinä tulee olemaan vain Leian ja Hanin häät, johon mun tosiaan pitää väsätä itse seremonia, uusi Falcon(sanoin että ratkaisen tän ongelman viimesessä kappaleessa) ja hääyö... Tosin tohon viimeiseen ei mitää kovin tarkkaa, tarkotus olis pysyä K-13:ssa. Ja takaisin aiheeseen. Niinsiis, lähes jokaisessa mun ficissä Luke tai Anakin loukkaantuu, fyysisesti tai psyykisesti. Tai sairastuu. Esimerkkinä mun uusin tarinaidea, jossa Anakin saa flunssan ja Ahsoka siten joutuu huolehtimaan siitä jonkin aikaa.

 Ajattelin, että se lähtis sillai että Ahsoka herää kummallisen myöhään ja tajuaa että Anakinkaan ei oo vielä ylhäällä, joten se käy kattomassa onko jokin vailla. No, Anakin nyhjöttää sängyn pohjalla huonon näköisenä, ja sen päätä särkee ja sillä on kuumetta. Ahsoka tietenkin säälii Anakinia ja tuo sille päänsärkylääkken ja käskee yrittää nukkua. (Eli käyttäytyy itseään viisi vuotta vanhempaa "opettajaansa"(no miten sen muutenkaan voisi suomentaa?) kohtaan kuin itse olisi tämän äiti...)
Tämän jälkeen Ahsoka kysäisee Barrissilta, joka siis on jediparantaja, että mitä Anakinille voisi tehdä. Barriss antaa ne tavalliset ohjeet: pitää nukkumassa, huolehtii että juo, vahtii yleiskuntoa. Ahsoka tekee nin kuin käsketään, ja kun Anakin alkuiltapäivästä raahautuu pois sängystään, Ahsoka pakottaa Anskun juomaan pahanmakuista lääketeetä(ainahan ne lääkkeet maistuu pahoilta xD)(ja tuo ei ollut kirjoitusvirhe, vaan kyseessä on lääketee(joo taas säädän näitä omia ideoitani xD)). Anakin nukahtaa pian tämän jälkeen uudestaan ja Ahsoka hakee sille huovan.(miten tää liittyy juoneen?)
Obi-Wan käy myöhemmin  kysymässä että missä Anakin on, kun ei ole kuullut siitä mitään koko päivänä. Kuullessaan Anakinin olevan kipeä hän toteaa sen mahdottomaksi, sillä Anakin ei ole ollut kertaakaan kipeänä niiden kymmenen vuoden aikana, kun Obi-Wan oli sen mestari. Obi-Wan kysyy mitä Ahsoka on tehnyt asialle ja saa lyhyen selostuksen päivästä. Obi-Wan ei ole tyytväinen kun Ahsoka ei ole pyytänyt jotakuta käymään tutkimassa Anakinin, ja on kutsumassa Adi Galliaa, mutta Ahsoka kieltää tätä sanoen että se on vain flunssa, se menee vielä ohi. Obi-Wanin on pakko myöntää Ahsokan olevan oikeassa. Obi-Wan jatkaa tämän jälkeen matkaansa jonnekin.
Myöhään iltapäivällä/illalla Anakin herää jälleen, tällä kertaa vähän pirteämpänä. Ahsoka antaa sen mennä vähäksi aikaa ulos parvekkeelle(kipeenä ei mennä ulos -juttu). Anakin soittaa pH:lle(=Padmélle) ja kertoo miksei tästä ole kuulunut mitään, vaikka onkin Coruscantilla. Juuri kun Anakin saa "puhelun" päätettyä, sille tulee hengitysvaikeuksia ja se pyörtyy. Ahsoka löytää sen parin minuutin kuluttua ja raahaa takaisin sisälle. Anakinin hengitys rahisee ja se kuulostaa muutenkin heikommalta kuin aamulla. Ahsoka laittaa sille happimaskin ja pyytää Barrissia tulemaan paikalle heti kun mahdollista. Barriss tuleekin äkkiä, ja ei aikaakaan, kun hän toteaa, että Anakinin flunssa onkin keuhkokuume. Barriss vaatii Ahsokaa viemään Anakinin jeditemppelin sairaalasiipeen, mutta Ahsoka ei halua jättää Anakinia yksin. Barrissin on pakko antaa Ahsokan pitää Anakin siellä missä hän on, mutta hän järjestää sinne lääkkeitä.
Seuraavana aamuna kun Anakin herää, hän voi hyvin huonosti ja on käytännössä sänkynsä vanki. Kuitenkin tämän jälkeen, päivä päivältä Anakin paranee ja on parin parin viikon kuluttua lähes kunnossa. Paitsi että menee ainakin kuukausi ennen kuin se on ihan täysin kunnossa ja se ei voi osallistua taisteluihin pariin kuukauteen senkään jälkeen. Mahtaa olla turhauttavaa Anakinille, ja miksei Ahsokalle ja Obi-Wanillekin, kun ne kaks sitä eniten joutuu kestämään.

No comments:

Post a Comment