May 11, 2010

Anakinin sairauden jatkoa

Seuraavana aamuna kun Anakin herää, hän voi hyvin huonosti ja on käytännössä sänkynsä vanki. Kuitenkin tämän jälkeen, päivä päivältä Anakin paranee ja on parin parin viikon kuluttua lähes kunnossa. Paitsi että menee ainakin kuukausi ennen kuin se on ihan täysin kunnossa ja se ei voi osallistua taisteluihin pariin kuukauteen senkään jälkeen. Mahtaa olla turhauttavaa Anakinille, ja miksei Ahsokalle ja Obi-Wanillekin, kun ne kaks sitä eniten joutuu kestämään.

 Kehittelin ajatusta vähän pidemmälle kuin tuossa. Jouduin nimittäin lopettamaan lyhyeen, että ehtisin kirjoittaa muutkin päivän merkinnät. Nyt on aikaa, ja lisäksi, sain nämä ideat vasta tänään.

Eli, sen sijaan että Anakin lähtisi heti paranemaan, hän joutuukin komantena päivänä koomankaltaiseen tilaan(ei kuitenkaan koomaan), ja se joudutaan laittamaan tiputukseen elintoimintojen ylläpitämiseksi. (lukee ihan eri tavalla mun vihossa, mutta en ala selittää sitä tähän...) Neljään päivään (eli viikkoon sairastumisesta) Anakin ei reagoi mihinkään, ja Barriss yrittää jälleen saada Ahsoka tuomaan Anakinin sairasosastolle, ja Ahsoka alkaa viimein olla samaa mieltä, mutta tarvitsee miettimisaikaa. Hän sanoo kertovansa seuraavana päivänä päätöksensä. Kuitenkin, seuraavana aamuna, kun Ahsoka käy katsomassa Anakinia, hän huomaakin tämän olevan hereillä. Jotenkin Anakin onnistui taistelemaan itsensä hereille. Näin Ahsokan ei tarvitse viedä Anakinia sairasosastolle.
Tämän jälkeen sitten alkaa se paraneminen. Anakin on vuodelevossa vielä heräämisensä jälkeen kaksi viikkoa, ja ei saa osallistua taisteluihin kahteen kuukauteen senkään jälkeen. (sovella lainauksen selostusta) Eli Anakin on poissa taisteluista vähintään kolme kuukautta ja kolme viikkoa.

No comments:

Post a Comment