May 8, 2010

Aina matkalla jonnekin, Minne ikinä päätyykin, On puolitiessä jostain...

Olin eilen Hesasa kattomassa ruotsinkielisen PlayMe-musikaalin. Ja tietty kävi kaikkee outoo siinä matkalla ja Hesassakin.

Ajettiin sellasten paikkojen ohi kuin Letku ja Similä. Pysähdyttiin menomatkalla Forssan ABC:llä ja ostin pussin karkkia, vaahtomangosuklaajuttuja ja limsaa. Hesassa satoi eikä mulla ollu takkia tai sateenvarjoa. Kävin Forumin mäkkärissa syömässä, kun ei Hesan keskustassa oo Hesejä. Suomalaisessa kirjakaupassa näin SK-kirjoja, tosin suomeks, niin ei huvittanut ostaa. Oli kyllä varmaan koko Suomen isoin Suomalainen Kirjakauppa. Ja sitten ostin Stockmannilta lisää karkkia, purkkaa ja suklaata tuliaisiks äidille. Kävin sen jälkeen vielä Akateemisessa kirjakaupassa. Siellä mä melkeen sekosin. SIELLÄ OLI FATE OF THE JEDI -KIRJOJA! (tuitui) Eli näitä kaikkein uusimpia SW-romaaneja. Ja lisäks siellä oli suomentamattomia SK-kirjoja, tosin vaa neljä kappaletta. (tuitui) Ja sitten siellä oli kans Seekersejä, siis Erin Hunterin jääkarhusarjaa. Oisin halunnu löytää SK-tietokirjojakin, mutta en tienny mistä ne löytäis ja aika oli käymässä vähiin. Joten jäin tyhjin käsin. Noh, ens kerralla sitten, kyllä me varmaan mennään tänäkin vuonna Hesaan äidin kanssa.
Näytös oli kiva, ja mulle jäi soimaan päässä se "Jag ska ha allt, jag ska ha mer" Se oli kyl aika hyvä kappale. Ei pahus kyllä vaan löytyny YouTubesta. Spotifystä kylläkin.
Paluumatkalla pysähdyttiinkin orssassa, ja ostin yöpalaks paninin ja tuliaisiks pari pussia karkkia lisää. Paninissa oli tomaattia, mutta pakotin itteni syömään sen. Sain syötyä kaiken paitsi viimeisen tomaatin.Rupes ällöttämään liikaa niin oli pakko ottaa tomaatti pois.
Ainiinjoo, ehin kans rouskuttaa kaks kirjaa tossa matkalla edestakas. Menomatkalla lukasin Coraline-sarjiksen, ja sitten aloin lukea tota kolmatta SK-kirjaa, Salaisuuksien metsää. Paipai Hopeavirta, olit muutenkin ärsyttävä. Ja Scourge taitaa ilmaantua. Ja paipai Tiikerikynsi, olit kans ärsyttävä. Ja jipii Tulisydämelle, josta tuli uus varapäällikkö. Ja Sinitähdelle kun ei kuollut vielä. Oho, taisin eksyä aiheesta... xD

Kaikenkaikkiaan aika hyvä reissu.

2 comments:

  1. tää sun blogi on aika paska .

    ReplyDelete
  2. Anonyymi, sulla sitten varmaan on paremmat? :'D Eikö näillä anonyymeillä oo mitään muuta tekemistä?

    ReplyDelete