Apr 1, 2011

Jäi sitten taas kirjoittaminen hetkeksi

Mä en sitten vaan osaa. Kolmeko jaksoa nyt on käsittelemättä? Ja kolmoskausi päättyy tänään Yhdysvalloissa. Hiukan on haikee olo kun ei enää tule uusia jaksoja ennen syksyä. Noh, käydään sitten ne puuttuvat kolme jaksoa tässä. Lakuperäisiä suomennoksia en muista enkä jaksa vaivata päätäni sillä, mutta ainoastaan keskimmäinen niistä on ihan unohtunu. Okei, tästä lähtee.

Ep. 3.06 - Nuoret ja urheat
Jakson lakuperäinen nimi on The Academy, mutta suomennos osuu vaihteeksi hyvin yhteen. Satinen veljenpoika oli eka tylsä, sitten ihan ok. Sama juttu koko porukalla. Juoni oli liian ennalta-arvattava, eikä itse jakso oikeastaan ollut mitenkään mielenkiintoinen. Kuolettavat meidät tylsyyteen tällä kauden alkuosalla. Ainoat jakson hyvät pätkät liittyy niihin sähkötyksiin - minäjamunaivot - mutta muuten koko jakso oli vähän kökkö filleri. Ja tätä jaksoa en ollut katsonut etukäteen netistä!

Ep. 3.07 - Salamurhaaja
En muista oikeaa suomennosta jakson nimestä, mutta enkuksi jakso on nimeltään Assassin. Tämäkin jakso on Ahsokakeskeinen, mutta paremmalla tavalla kuin Nuoret ja urheat. Ahsoka näkee enneunia mestarinsa tavoin, vieläpä samasta kohteesta, eikä jakso muutenkaan yritä estää shippaamasta Ahsokaa ja pHta. Oon ihan tosissani! Se tapa millä ne halas siinä alussa oli ihan liian tuttavallinen mun silmiini.
Bail ja Mothma oli hyvä lisä, muutenkin koko Alderaan-teema. Se korvaa vähän kolmosepisodista puuttunutta kolmentuhannen vetoomuksen juonta. Siitä leffasta puuttu muutenki kaikki hyvät juonet.

Ep. 3.08 - Sieppaus
ARGH!!!! Seppojakso. Vielä pahempaa kuin Jar Jar. Katoin jakson netistä enkä suostunu kattoo enää toistamisee telkusta. Cad Bane on ihan ookoo tyyppi, mutta seppoa en voi sietää sitten yhtään. Entä sitten se droidikylpylä? Täyttä sontaa koko juttu. Jopa pH yllätti ärsyttävyydellään tässä jaksossa. Ainostaan Anakin onnistui ilahduttamaan, kun se ei arvostanut seppoa siinä lopussa kun ne droidit palas hieman myöhään.

Loppuhuomautukset: Kirjoitusvihreet tahallisia ;D Pitihän se Aprillipäiväkin jotenkin muistaa.

1 comment:

  1. Heh, mistä lie tuokin kaunis naama kaapattu. Vaikutti näes epäilyttävän tutulta. :D (ah, dA <3)

    Mut joojee ei mulla oikeesti ollu mitään järkevää, piti vaan tulla huomauttamaan, että muistin minäkin aprillipäivän. :3

    ReplyDelete