Apr 16, 2011

Ep. 3.10 - Ennakkoluuloja

Näitten jaksokommentointien tekminen toisaan pitää blogin edes jotenkuten elossa ;D Tosin parempi olis jos voisen tehdä nää aina heti jakson jälkeen, muttakun en ikinä muista tehdä heti XD

Asiaan. Tänään(siis viime lauantaina) on vuorossa jakso Ennakkoluuloja. Enkuksi 'Heroes on both sides'. Kääntäjät on napannu jakson idean varsin hyvin.
Tykkään tästä jaksosta monestakin syystä. 1. Ahsoka on vanhempi, ainakin 15. 2. Anskulla on ep. III:n kuteet. 3. pH on siedettävämpi kuin yleensä.
Ja hiiteen ne ketkä lähti shippaa Ahsokaa ja Luxia. Lux on YHDESSÄ jaksossa, hitto soikoon! Se kehitettiinkin vaan tätä yhtä jaksoa varten.

Mun pikkuveljeni ihmetteli miks pH oli kaveria separatistin kanssa. Varmaan joku muukin jäi sitä ihmettelemään, joten selitetäänpä se sitten tässä.
Separatistithan on Tasavaltaa vastustavia planeettoja. Ne pitää Palpatinea huonoja johtajana ja Tasavaltaa korruptoituneena. Huono juttu on, että kreivi Dooku on separatistien johdossa.
Kloonisotien alettua yhä useampi planeetta on jättänyt Tasavallan ja liittynyt separatisteihin. Omasta mielestäni jopa pH on senhenkinen ihminen, että saattaisi jopa ottaa hatkat.
pH on aika suosittu senaattori niitten joukossa, jotka ei Palpatinea arvosta(Tasavaltalaisista, nääs), joten ei ihmekään, että pH tuntis läheisestikin joitakin nykyisiä separatisteja.

Palpatinesta puheenollen, se on ÄLLÖ VANHA PERVOPAPPA tässä jaksossa. Oikeesti. Se hiveli pH:n naamaa. Mä en keksi siihen muuta kuin: "YÖK!"

Asiasta lipputankoon... Nää uudet vaatteet on ihania. Ahsoka näyttää paljon vanhemmalt kuin mitä se todenäköisesti on, ja muutenkin. Ainoo asia, mikä mua siinä ärsyttää, on Ahsokan pituuskasvu -.- se oli aikasemmin 1,61 m, mut nyt 1,70 m. Ja mä oon jumittanu 1,62:n, ni ei ihme että ärsyttää.

Oiskohan siinä sitten kaikki mitä keksin? Toivotaan. Tänään tuleva jakso on nimeltään Senaattori vaarassa, ja sitä en ole katsonut ollenkaan!

No comments:

Post a Comment