Apr 16, 2011

Ep. 3.11 - Senaattori vaarassa

Ei herranjestas! Tää jakso oli jotain niin uskomattoman mahtavaa, ettei sitä voi sanoin kuvailla! Mun aivot sai lopussa kyytiä.
pH, pH, pH... Pitänee perua mitä sanoin siitä viime postauksessa. Ei olekaan niin suosittu senaattori kuin mitä kuvittelin.
Dooku tiesi ihan sata että Bonteri ja pH oli tavannu! Ei se muuten olis kuollu!!! Ja muutenkin, se oli kertakäyttöhahmo.
Jakso oli muutenkin huvittavuuden huippu. Bail/pH-shipparit on onnessaan, samoin suomennoksille naurajat. Pari helmeä jotka nappasin oli Bailin sanoma 'Siinä on krediitti poikineen.' Enkuksi sanoi vain että 'paljon krediittejä'. Samanlainen hupi käy kun pH pöllii sen twi'lekin kiiturin. Suomennos sanoo sitä prätkäksi, alkuversio vain ajokiksi. Muutenkin kääntäjillä näyttää olevan koko ajan jotain omaa kivaa.

Jaksossa oli muuten pari TVTrope:sia. (ei, en tiedä mitä trope on suomeksi) pH sai Crowning Music of Awesomen sen puheen jälkeen ja sen jälkeen tyhmää foreshadowingia Palpatinen osalta. Korostaa vaan miten se oli kaiken takana.

Mun aivot sai muuten 'ficcikarkkia'(eyecandyn johdannainen) tästä jaksosta. Jotkut tietää, että kidutan aina lempihahmojani, ja muutenkin tykkään kun hahmot saa turpiinsa. Joten, kun Bail kräshäs siihe tolppaa, mä aloin hymyillä ja hymy vaa leveni ku pH:lle sanottiin ettei Bail voi tulla pitämään sitä puhetta koska se on loukkaantunu. Tosin ainoo vaurio mikä mun mielestä siinä kohtaa ois voinu tulla ois ollu aivotärähdys.

Siihen hangaarikohtaukseen liittyy muuten yks Shout-Out ep. III:en. Näyttikö Bailin sukellus siihen sen kiituriin tutulta? Jep, samalla taktiikalla se pelasti ittensä tulemasta tapetuks jeditemppelillä kolmosepisodissa, tosin Zett Jukassan avustuksella, jonka sitten kloonit tappo.

Ens viikon jakso on nimeltään Tappava käsky. Uus Obi-Wan nähdään siinä ekan kerran. Ja mun aivot saa siinäkin muistaakseni vähän aivokarkkia(sanon kaikkea mua kiinnostavaa tästä lähtien aivokarkiks, okei?)
Ja voi vitsit toi Lego Star Wars: The Clone Wars on sairaan hauska peli. Ahsoka ja Barriss kikattelee puolipukeisille treenaville klooneille, ja Anakin ja Luminara käskee niitten keskittyä. Ja sitten Anakin syö samisessa kohtauksessa jätkiä... Siinä on siis vitsejä sekä teineille että lapsille. Onkohan vielä aikuisemmillekin?

No comments:

Post a Comment