May 9, 2011

...ly shit!

Neloskaudesta tuli uus traileri. Tai oikeastaan pelkkä previewi ilman mitää puheita tai muita tekstejä, mutta herranen aika että onko se upee!
Sanooko Adi Gallia mitään? Kakkoskaudella oli yhdessä jaksossa. Neloskaudella palaa ruutuun. Plo Koonin pää on kulmikkaampi, tosin sen huomaa jo kolmoskauden vikassa jaksossa.
Okei. Entäs, musitaako kukaan Dexiä? Episodi IIstä? Koska samaa lajia oleva jedi löytyy neloskaudesta. Ja koska sillä on neljä kättä, se vois käyttää neljää valomiekkaa. Tossa videossa sillä tosin oli vaan kaks, jotka oli molemmat kaksteräsiä, eli ne voi olla Ventress-mallia.
Ja lisää klooneja. Niitähän siellä vilisee. Ja kuolee. Ja mitäköhän Rexille ja Ahsokalle tapahtuu? Että mitäköhän niiden kohtaloksi keksitään, että tää sopii yhteen ep. IIIn kanssa. Vaikka että Rex ottaa hatkat, Ahsoka tulee jediks ja sitten itekin katoaa? *vinkvink*
No ei, ei ne sitä tekis.

Teen muuten loput tän kauden jaksokommentoinnit harvemmin, sillä episoditrilogioista on tyhmä lähteä vetämään jokaisesta erikseen. Eli jaksokommentoinnit menee näin: 12-14(Dathomir/Ventress), 15-17(Mortis), 18-20(Linnake), 21-22(Ahsoka/thandoshaanit). Kolme trilogiaa putkeen ja vielä yksi duologia loppuun. Suluissa on jokasesta paikka tai aihe joka vähän kertoo mistä on kyse. Ja jos haluaa verrata tätä listaa tuohon jaksojärjestelyyn, bongaa sieltä pari muutakain aihetta ;D
Vois kylä tehdä tuon Ventress-trilogian kommentoinnin tähän heti alkuun, okei?

No comments:

Post a Comment