Jan 29, 2012

Vielä kerran: TCW kausi neljä! + Miksi se EI tule Suomeen

Tappokountti kypärässä.
The Clone Warsin jatkumisesta Suomessa ei siis vieläkään ole tietoa >.< Ei ainakaan ennen 25.2. tule. Siis jos pitää vanhan ohjelmapaikkansa; olen vahtinut MTV3:n TV-opasta.

Kuitenkin, jos(mikä nyt on hyvin todennäköistä) sarja ei jatku Suomessa, niin tulipahan esiteltyä teille tämä Rexin uusi lookki. Toi kypärä on vähän sekotus ykkös- ja kakkosvaiheen kypäriä, mutta se on komia.
Viimeisimmässä jaksossa muuten oli perus-501st sotilaita ja ne oli pelottavia kypärät päässä(RotS, sanooko mitään?)

Ja siis mulla on paha aavistus ettei TCW enää Suomessa tule jatkumaan, sillä ainakin omasta mielestäni Suomessa animaatioita pidetään vähän lastenohjelmina(esim. Simpsoneiden ja South Parkin lähetysajat), ja vaikka TCW onkin lastenohjelma, on neloskaudessa käsitelty sellaisia aiheita, ja sillä tavoin, että jotkin jaksot saattaisivat saada uuden 16-ikärajan. Ja kun sarjan yleinen ikäraja DVD:llä on +7, miten MTV3 voisi pitää TCWn aikaisemmassa ohjelmapaikassa noin klo 17.00? Juuri sitä ennen tulee lauantain perheleffa, ja unohtaen sen Muumioerehdyksen vuosien takaa, ei siihen aikaan oikein sovi lähettää kovin rankkaa materiaalia. Yhdysvalloissa TCW esitetään n. 19:30, joten rankempi materiaali on ok.

The Clone Warsin neljäs kausihan on käsitellyt mm. sotarikoksia ja orjuutta, ja kuolleita on kuin sieniä sateella - on-screen. Lisäksi seksuaalisia viitteitä on enemmän kuin tarpeeksi(sarjan syvin suudelma, alaikäisen häiriköintiä, mahdollisesti seksuaalista kuiskuttelua - jediltä, samainen jedi herää vastakkaisen sukupuolen edustajan sängyssä) ja kauhu/ahdistuselementtejä riittää(haivihollinen, joka puree päitä irti; pimeässä taistelua ja säikyttelyä, periaattessa koko Krell-homma; pimeä orjatehdas, jossa pää-äänet ovat voihkintaa; Obi-Wanin naama ja koko tilanne Deceptionissa, jne.). Väkivalta? Se haivihollinen, selkään puukotettu Mon Calamari, valomiekalla seivästetty Gungan, Anakinia sähkökidutetaan, Ahsoka, Obi-Wan ja Rex saa sähköpannat, jedejä kuolee, Anakin kuristetaan ja muuta vastaavaa.

Olen jopa itse ollut kauhistunut näistä jaksoista. Siis siinä täydessä "YÖK" fiilingissä ja siten, etten ole voinut katsoa. Ja olen edelleen 17. Mitä tämä sanoo tästä sarjasta?

2 comments:

  1. No en mä nyt usko, että TCW 16-ikärajaa sentää sais, koska kyseessä on kuitenkin animaatio. Mut mitä vitsii, miks ihmeessä se on muuttunu lastenohjelmast tollaseks? :---D

    ReplyDelete