Jan 7, 2012

Herranjumala, the Clone Wars!

Yökyökyökyökyökyökyök. YÖK! Siis mitä helvettiä ne teki saadessaan tän jakson sensuurista läpi!

Koko orjatehdas kaikui siinä jaksossa! Ja siis nimenomaan kivusta! Sähkötystä käytettiin puolin ja toisin, Obi-Wan käyttäytyi kuin koira ja kaikkea. Anakin sitheili taas, tehtiin (ironinen) viittaus RotSiin ja Anakinin tulevaisuuteen naisten kanssa.

JA OBI-WAN OTTAA OSUMAA!!! Loppukauden previewissä. Cad Bane, mandaloreja, Katee Sachoff... MÄ SEKOON TÄSTÄ AWESOMISTA!!!!! (Paitsi että Cad Bane ei ole awesome)

Ja Anakinin sekoilut sai selituksen. R2 oli just järjestäny hämäyksen ja Anakin hymyili sille ennen ku otti hatkat ja sit hetkee myöhemmin se palas ja hakkas ilmat pihalle siitä tyypistä. Eli aika normaalia touhua sille.

Jaah ensi viikolla... Mandaloreja, joista yhdestä Anakin taitaa ottaa mittaa. Ahsokan lumipuku. Lux palaa ruutuun. Ton enempää ei vielä tiedossa.

Ja ne ei vieläkään saa niitä Zygerriakamppeita oikein >.< Kun jedit maastoutu orjakauppiaiks, niillä ei oo niitä jedipukujen "läppiä", koska ne näkyis sen valeasun alta. Joten, kun Obi-Wan paljastu ja vangittiin(ja siis siltä vietiin valeasu), sillä ei olis pitäny olla niitä "läppiä" siinä tunikan päällä! Mutta kuitenkin oli! Argh! Huvittavaa muuten että Obi-Wanin vaalea tunika ei mitenkään herättänyt epäilystä kun ainakin ne hihat jää selvästi näkyviin Zygerrialaisen panssarin alta. Anakinilla ei sitä ongelmaa ole, kun sen tummat vaatteet sopii paremmin ympäristöön. (Kuvat olis paikallaan, mutten jaksa.)

No comments:

Post a Comment