Nov 8, 2013

Arf arf

Ahem jos tännekin laittais taas vaihteeks jotain eloa. Edellinen posti kun on maaliskuulta. Noh, kuten tuosta oikealta näkee, päätin osallistua nanowrimoon, ja vaikka näyttääkin värit aika kurjilta, niin olen (vielä) aikataulussa. Nyt kun vaan saisin rykäistyä toisen kymppitonnipäivän niin pääsisin taas edelle. (HEI! Miks ton viikko alkaa sunnuntaista! Sen pitäis olla vaihtoehto eikä pakko.)
Tuhosin myös enkkublogini ja siirsin kaikki sen postaukset tänne. Ne on nyt sekasin tuolla suomipostinkien välissä. En nyt vielä tiedä teenkö tästä kaksikielistä blogia, todnäk en, sillä enhän mä tänne muutenkaan paljon mitään kirjota. (typot kuuseen)

Saan lakin nyt joulukuussa! Se on istunu hyllyn päällä mun huoneessa kohta vuoden (varmaan ylikin) ja nyt sen saa viimein oikein luvan kanssa laittaa päähänsä! Muttah sitten sen jälkeen... Huhhuh. Hain tänä syksynä Laureaan ja Haaga-Heliaan tietojenkäsittelyyn, ja tulokset (eli pääsenkö sinne vai en) tulee viimeistään 26. ja yo-kokeiden tulokset viimeistään 22. Sen jälkeen näen lähdenkö Espooseen opiskelemaan. Vaikka sinne pääsisinkin, niin haen sitten kevään yhteishaussa Tampereen yliopistoon lukemaan englantia ja/tai inf... mikä lienikään mistä valmistuu kirjastonhoitajia. Periaatteessa ajattelin lukea molempia, eli sitä minne en pääse niin sivuaineena, niin sitten saan kirjastonhoitajan/-virkailijan pätevyyden ja olisi kuitenkin tarpeeksi koulutusta ruhtyä ammattikääntäjäksi.

Takaisin blogin pariin, säädän noita tageja aika lailla nyt, ja osa niistä saattaa kylläkin jäädä enkunkielisiksi... Ihan vain koska joskus enkku on mielstäni helpompaa kuin suomi.

No comments:

Post a Comment