Sep 1, 2011

Waitwaitwait... ONKS NYT SYYSKUU?!

D: Mihin nää viikot livistää... Just alko koulu.

OAN: TCWS4 alkaa kahden viikon ja yhden/kahden päivän päästä. Mun synttäreihin on kaks viikkoa 4 päivää, ite juhliin kolme viikkoa kaks päivää.

Aloin taas kirjottaa uutta ficciä, pitäis nopee kirjat se koneella vihosta ja upata FF:nettiin, kun CL ja JC lagaa tällä hetkellä mediumisti.

Eilen lukasin PH:n loppuun, ja oli kyllä hyviä sutkausia kaikila kissoilla aina välillä :D Tassupolku siis päivitty vaihteeksi.

Ja sen lisäks tänää oli tekstitaitotehtävä(AI4)... En osannu ollenkaan. En sitten yhtään. En lukenu, mutta enpä olis muutenkaan osannu, kun en asiaa ymmärrä. Mä osaan lukea tekstiä sen vaikutuskeinojen ohi, mutta en eritellä niitä keinoja. Oliskohan tääkin joku lukihäiriön tyyppi? Toisaalta, fiktion tulkitseminen käy ihan helposti(AI3).

Jotenki tekee mieli tehdä tähän vähän valokuvablogimaisempi. Ongelma on siinä, etten oo mikään kovin hyvä kuvaaja. Mulla on ihan ookoo pokkarikamera ja osaan käyttää sen asetuksia jotenkuten, mutta en ikinä tykkää niistä kuvista mitä otan ja kuvankäsittelyä en hallitse alkuunkaan.

No comments:

Post a Comment