Mar 12, 2011

Ep. 3.05 - Myrkkyä Mandalorella

 Seuraavasta jaksosta:  Satine käy aggressiiviseksi, pH unohtaa aseensa ja 'jakso-jota-en-sittenkään-ole-vielä-katsonut' tulee.
Tää jakso ei ollut ehkä mitenkään mielenkiintoisimmasta päästä, mutta Satine käyttäytyi epä-mandalorimaisesti, pHn hiukset teki pHt, ja Mandalorialla syödään normaalia ruokaa. Eka kerta muuten kun on siviilejä paljon ja lähikuvissa.
No niin, asiaan. Toisin kuin luulin, en ollutkaan katsonut tätä jaksoa netistä etukäteen, sillä alku yllätti minut. Sen tosin voi selittää sillä, että missasin ainakin pari minuuttia alusta, joten tuntui kuin tapahtumat olis alkanu kesken kaiken. Jaksossa oli ihania vaatteita (tosin vain pHn ja Satinen osalta), ja niiden kahden hiuslaitteet oli kans upeita! Ja btw. kun kerta Anakinia ja Obi-Wania shipataan keskenään, niin miksei näitäkin?


Aloitetaan noista puvuista illalliskohtauksessa. Na on aivan uskomattoman upeat! Sekä pHn että Satinen. Satinella on tuollainen kulmikas, hyvin mandalorialaisvaikutteinen puku. Mutta tiedättekö mitä? Sen puvussa on myös Sailor Moon-vaikutteita!
Toi otsapanta, näin esimerkkinä. Siinä on jalokivi keskellä. Satinella näyttäisi myös olevan tässä puvussa nauha kaulansa ympärillä. Ehkä selkein vittaus otsapannan lisäksi on kaulus. Ihan selkeästi! Jos sen työntäisi kiinni hartioihin, se näyttäisi ihan merimieskaulukselta, jollainen kaikilla sailor sensheillä on. Muutenkin Satinen otsarivat on tyhmän näkösiä.
pHn asu taasen on aika nätti. Sintti kylläkin sano sitä ihan homoks, mut musta se on nätti. Mon Mothmamainen kampaus, ja pukukin on, vaikkei valkoinen olekaan. Toi kaula-aukko tosin on hieman iso, mutta onhan isompiakin nähty.
Satine on muuten pidempi kuin pH, joten sillä ja Obi-Wanilla ei ole kovin paljoa pituuseroa.
Tässä kuvassa näkyy, että Star Warsinkin maailmassa syödään ihan oikeaa ruokaa. Tuossa lautasella näyttäisi olevan ainakin tomaattia ja juustoa. Noi plaikat on todennäköisesti jotain tofun tapaista. Onhan niillä toki oikeaa lihaakin, kuten pHn ja Satinen illallisella oli.
Joko pH unohti aseensa Coruscantille, tai päätti olla ottamatta sitä mukaan diplomaattiselle ystävyysvierailulle. Oli miten oli, Satine ja poliisi ovat yllättyneitä pHn ammuntataidoista. Minkäs sille voi, jos oli kahdeksan vuotta kuningattarena ja siinä tuli saatua itsepuolustuskoulutus, aseilla tai ilman.
Satine teki Anakinit siinä mielessä, että käyttäytyi turhan väkivaltaisesti olosuhteet huomioon ottaen.
Se, että kyse oli lapsista, sai mut ajattelemaan, että se yrittää suojella muita lapsia parhaansa mukaan, koska ei itse voi niitä hankkia Obi-Wanin kanssa. Kuulostaa ihan loogiselta, eikö?




Ensi viikon(eli huomisen) jaksossa onkin taas taattua togrutatoimintaa, sähkötystä ja rääyntää. Enkä edes ole katsonut sitä jaksoa! Sen verran tiedän varmasti.

No comments:

Post a Comment