Jan 15, 2011

Ottaa päähän

Jotenkin musta on tosi tyhmää että kun ihmiset lopettaa sivujaan, niin ne poistaa ne ihan kokonaan. Etenkin leiskasivujen kohdalla se on tosi ärsyttävää, kun ei pääse hakemaan jotai leiskaa jota ois voinu just käyttää jossain. Itse en aio koskaan sulkea tätä blogia tai Tassupolkua.
Tassupolusta muuten, koodaan sinne uutta leiskaa, tällä kertaa ihan tyhjästä. Tosin pitäis tehdä tuo esitelmäkin... -.- En haluu...
Muutnekin on kaikki ihan lagannu. Nukahtalen fysiikantunnilla, eikä tänkän postauksen oikeinkirjoituksesta tuu yhtään mitään!

1 comment:

  1. Muakin ärsyttää se, että lopettaneet kopiointisivut pitää poistaa kokonaan! >:( Miksei sivuja voi jättää olemaan ja kirjoittaa etusivulle, ettei sivuja enään päivitetä? Mua ärsyttää ihan sikana, kun Devil's Little Sister piti mennä poistamaan, mun mielestä se on siltä omistajalta tosi itsekästä ja väärin kävijöitä kohtaan.

    Se sun Tassupolun uus leiska on tosi hieno (:

    Nuku enempi, ulkoile, liiku äläkä vaan nyhjää koneen ääressä, tulee paljon parempi olo ja jaksaa paremmin! Itelläni huomannu ihan saman. Jo puolen tunnin kävelylenkki piristää huomattavasti. Samalla kun kuuntelee musiikkia, niin matka taittuu huomaamatta :D

    ReplyDelete